25n
25N
25N

Pascual reclama que la investigació quede "al marge" de "qualsevol govern i partit polític"

Pascual reclama que la investigació quede "al marge" de "qualsevol govern i partit polític"
23/09/2019 -

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha subratllat que la innovació ha d’estar “al marge de qualsevol govern i de partit polític”.

Així, ha defès que es tracta d’una qüestió “prou important” com perquè s’aconseguisca “un pacte”. “És important que no es lleven les coses expeditivament sinó que s’aprofiten, independentment del govern que siga”.

“Tots eixirem beneficiats si tenim un full de ruta i anem recolzant-nos mútuament”, ha sostingut en la Casa de les Bruixes, seu del Consell a Alacant, abans de mantindre una trobada amb el ministre de Ciència, Universitats i Recerca, Pedro Duque, per a l’engegada d’un centre d’investigació sobre l’envelliment.

Pascual, a preguntes dels mitjans sobre el futur del centre si es produïra un canvi de govern després del 10N, ha recordat que en la seua compareixença en Les Corts la setmana passada ja va plantejar la necessitat d’un pacte que traga del debat polític la innovació: “Si un fa una sèrie de polítiques sobre la innovació, després hi ha un canvi de govern i es lleven i es deixen caure en sac trencat, estarem perdent un esforç i una inversió que crec que que hauríem de ser conscients de l’important que és la innovació”.

En aquest sentit, la consellera ha defès aprofitar “totes les iniciatives que es facen” i “fins i tot si es vol donar un gir, aprofitar el que s’està fent ja”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

CCCC
torrent