caixa popular

València acull els partits de futbol amistosos de Goals for Freedom

Els dilluns i dimecres de vesprada a l’Estadi del Túria

València acull els partits de futbol amistosos de Goals for Freedom
08/07/2018 -

L’Estadi del Túria acull cada setmana trobades de futbol amistoses que organitza l’ONG Goals for Freedom, en el marc del seu programa educatiu de foment de la igualtat de drets a través de l’esport. L’Ajuntament cedeix l’ús dels camps esportius del Tram III del Jardí del Túria tots els dilluns i dimecres.

Goals for freedom és un projecte educatiu que s’imparteix a través de la pràctica del futbol i que es desenvolupa de manera paral·lela en la nostra ciutat i a Uganda (Àfrica). L’objectiu és treballar per desenvolupar l’autoestima, l’apoderament, la presa de decisions i la capacitat de lideratge de dones, adolescents i xiquets i xiquetes del país africà, per tal de produir un canvi en la societat a través del futbol. En el cas de València, es busca la integració i la participació de les persones migrants, així com la sensibilització de la societat valenciana en el seu conjunt i el seu millor coneixement d’altres societats i les seues necessitats i possibilitats de desenvolupament en drets.

Tal com assenyalen els seus promotors, les activitats van dirigides «a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i, en general, a totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport, des dels 18 als 99 anys». L’horari de desenvolupament de les trobades és de 17.30 a 18.30 hores els dilluns, i de 17.00 a 18.00 hores, els dimecres. El passat mes d’abril es van presentar les ‘paxangues’ futboleres organitzades per l’ONG, en un acte que va comptar amb la participació de les regidores Isabel Lozano (Igualtat) i Maite Girau (Esports).

L’ONG Goals For Freedom és una entitat solidària creada per la pilot d’aviació militar Patricia Campos Doménech amb la finalitat de fomentar la igualtat de drets a través de l’esport, «i des del convenciment que la pràctica de l’activitat física contribueix a modelar la personalitat dels xiquets i xiquetes i els ajuda a formar-se com a persones». Patricia entrena actualment un equip femení a Hawaii, i va impulsar aquest projecte després de la seu estada a Uganda com a voluntària per a ajudar a persones afectades pel virus de la sida.

Per participar en les trobades, cal formalitzar la reserva, de manera totalment gratuïta, en la pàgina web www.goalsfrofreedom.com i consultar la disponibilitat de places per a fer la reserva.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 8 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018