25n
25N
25N

Les participants de l’Escola d’Ocupació Et Formem de Gandia visitaran a partir de dilluns tots els comerços i locals hostalers

Ho faran per conéixer les seues necessitats tecnològiques. Es vol crear un sistema d’informació i base de dades sobre la situació de Gandia en determinats aspectes socioeconòmics

Les participants de l’Escola d’Ocupació Et Formem de Gandia visitaran a partir de dilluns tots els comerços i locals hostalers
17/03/2021 -

Les alumnes-treballadores de l’Escola d’Ocupació Et Formem “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic” comencen dilluns la realització d’un treball de camp amb consultes telefòniques i presencials als comerços, hostaleria i serveis. L’objectiu d’aquestes consultes és obtindre un coneixement exacte sobre la situació d’aquests sectors pel que fa a les seues necessitats d’equipaments i modernització tecnològiques.

També se’ls informarà dels diferents programes, iniciatives i ajudes posades en marxa per l’Ajuntament i als quals poden acollir-se (Market Place, Ajudes Parèntesi, Pla Resistir, Ajudes a la digitalització i transformació tecnològica, Bons consum…).

Aquest treball està integrat en les actuacions previstes en aquesta edició de l’Escola d’Ocupació Et Formem, que va començar el mes de desembre passat, i que implica no sols la formació de les 10 participants, sinó també la realització d’actuacions concretes per a crear un sistema d’informació i base de dades sobre la situació de Gandia en determinats aspectes socioeconòmics.

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, indústria i Innovació, Ferran Martínez, ha assenyalat que “aquesta enquesta, a més d’identificar les necessitats del sector serveis, també ens permetrà identificar el volum total de locals buits que hi ha a la ciutat i tota eixa informació servirà per a promoure polítiques de captació d’inversions en comerç, hostaleria i serveis”

L’Escola d’Ocupació ET FORMEM “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic”, és un programa mixt promogut per la Generalitat Valenciana a través de Labora, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. En finalitzar, les participants obtindran un Certificat de Professionalitat de Nivell 1. En concret, en aquesta convocatòria, es tracta del certificat “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”, que les especialitzarà en tasques com atendre una recepció o una consergeria, atendre consultes de la ciutadania i empreses, realitzar enquestes d’opinió presencials i telefòniques, tasques de reproducció i arxiu de documents, etc.

Començaran dilluns barri a barri de la ciutat: Raval, Centre Històric, Corea, Roís de Corella-Beniopa, República Argentina-Plaça El·líptica, Beniopa-Santa Anna… Les visites al Grau i la Platja es faran més avant, per assegurar-se que la gran majoria d’establiments estiguen oberts.

La durada del treball de camp és de 2 a 3 mesos i la intenció és que estiga finalitzat abans que comence l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =