25n
25N
25N

Iniciativa de participació pública per als veïns de Pla del Remei

Iniciativa de participació pública per als veïns de Pla del Remei
23/02/2017 -

L’Ajuntament posa en marxa, a partir d’aquest dissabte, una iniciativa de participació pública promoguda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible de València. En horari d’11.00 a 14.00 hores, tindrà lloc en el Mercat de Colón, una activitat oberta al veïnat, estudiants, comerciants i totes les persones que treballen o els agrada anar al pla del Remei.

La ciutadania transmetrà la seua experiència, inquietuds o necessitats respecte al seu dia a dia en el barri. La intenció del consistori és que els participants ajuden a calibrar la realitat de l’àrea compresa entre el Jardí del Túria, la gran via Marqués del Túria i de les Germanies, l’Estació del Nord, Xàtiva i Colón. El diagnòstic servirà per a afinar les línies de treball que es definiran en els pròxims dos mesos amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones en el pla del Remei i part de Russafa.

Durant el desenvolupament del pla s’incorporarà el coneixement de tota persona que viu, treballa o visita aquesta part de la ciutat, i es posarà l’accent en els aspectes de la mobilitat quotidiana, que requereixen una actualització. La mobilitat dins de l’àrea serà revisada per criteris de salut, atenció a l’important teixit comercial de la zona, a la recuperació d’espais públics vius i paisatge urbà, i tot des d’un punt de vista coherent amb l’estructura del total de la ciutat.

EFGarquitectura és l’equip multidisciplinari encarregat de conduir el procés durant els mesos de febrer, març i abril. El grup motor, que ja ha iniciat el seu treball, ha convidat els col·legis Sant Joan de Ribera i Dominics a compartir la seua experiència diària, i també les falles dels carrers de Sogorb, Félix Pizcueta, Pizarro, Isabel la Catòlica i Comte de Salvatierra. S’han previst activitats públiques per a integrar el seu coneixement sobre aquesta àrea.

Tota la informació estarà disponible en la web www.valencia.es/pladelremei des d’on es poden enviar propostes, opinions, suggeriments o qualsevol altra reflexió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nou =

museo prehistoria
museo prehistoria