25n
25N
25N

Èxit de participació en la primera trobada amb l'alcaldessa de Paiporta

Èxit de participació en la primera trobada amb l'alcaldessa de Paiporta
10/02/2017 -

Un centenar de persones assistiren a la primera trobada amb l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, celebrada al CEIP Lluís Vives. En aquesta assemblea, diferents membres de l’equip de govern es posaren a disposició del veïnat dels barris Sant Ramon i Picanyer per tal d’escoltar propostes de millora per a aquesta àrea de la localitat. Aquestes reunions es reproduiran en els diferents barris de Paiporta pròximament. De cadascuna d’elles sorgirà una comissió de seguiment que controlarà l’evolució de l’execució de les propostes que es puguen tirar endavant. La trobada va estar promoguda per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana.

La regidora responsable de l’àrea, Encarna Signes, fou l’encarregada de transmetre a la ciutadania el funcionament d’aquestes trobades. Les peticions de les persones assistents se centraren en la millora dels espais públics i la manca d’infraestructures en una de les zones més densament poblades de Paiporta. Així mateix, es demanaren millores en les voreres, la circulació de vehicles, i les zones comunes, especialment, de la Plaça Senyera. També es va reclamar suport a les persones majors, bé siga a través d’ajudes per a l’adequació d’habitatges, com en la seua mobilitat pels carrers. El problema dels excrements de mascotes i la neteja dels carrers, o la lluita contra les plagues, foren altres de les preocupacions més repetides en l’assemblea.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, desgranaren algunes de les actuacions portades a terme als barris Sant Ramon i Picanyer, i avançaren al veïnat que s’ha contemplat en el pressupost d’enguany una despesa de 330.000 euros per a expropiar un solar que fa dècades que està abandonat, situat al final del Carrer Sant Ramon. I que la intenció de l’equip de govern és ubicar allà una zona verda. El procediment es tramitarà amb caràcter d’urgència per tal d’agilitzar els tràmits i que es comence a actuar abans de finals del 2017.

“La valoració de l’assemblea és totalment positiva”, va explicar l’alcaldessa, Isabel Martín. “L’objectiu últim d’aquestes trobades és millorar els barris comptant amb l’opinió de les persones que els viuen dia a dia i, en aquest sentit, hem pogut recollir moltes propostes en positiu que analitzarem amb les i els tècnics, i de les quals informarem a través de la comissió de seguiment”, va comentar Martín. “Açò és tan sols el punt de partida, i ara ens hem de posar a la feina per a millorar la vida de les persones”, va concloure.

L’equip de govern va prendre nota de totes i cadascuna de les propostes i, a partir d’ara, serà la comissió de seguiment, formada per un grup més reduït de persones, la que s’assabentarà dels projectes i millores que es poden portar a terme, i de com es va actuant en cadascuna d’elles. Alguns dels dubtes i propostes foren resoltes en el mateix moment, i altres tindran resposta a través de la comissió i les successives assemblees que tornaran a tindre lloc també en aquesta zona de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =