25n
25N
25N

L’Ajuntament de Rafelbunyol inicia la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència

Fins al 24 d’octubre el veïnat de Rafelbunyol pot fer arribar les seues propostes d’actuació en transparència

L’Ajuntament de Rafelbunyol inicia la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència
19/10/2018 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol, compromés amb el principi de la transparència i la publicitat activa, va elaborar i aprovar en la sessió del passat 28 de maig el seu Pla Anual de Transparència, que fixa els objectius i accions d’enguany per a l’exercici de les obligacions municipals en transparència i publicitat activa establides per la normativa estatal, autonòmica i municipal.

Durant els últims mesos, s’han portat a cap quatre de les sis actuacions d’este pla, que han permés millorar la inclusió del principi de la transparència de manera transversal en l’Ajuntament, així com l’estructura del seu Portal de Transparència, i la publicació i actualització d’informació en esta plataforma.

Ara, des de les Regidories de Transparència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Rafelbunyol s’ha posat en marxa una fase de propostes ciutadanes, amb l’objectiu de que el veïnat faça arribar les seues propostes d’actuació en transparència. Aquestes seran estudiades i recopilades en la memòria anual de transparència que està elaborant l’ajuntament, i permetran perfilar el següent Pla Municipal de Transparència. Tot forma part del projecte de participació ciutadana ‘Rafelbunyol Amb tu’, i es podrà participar-hi fins al dia 24 d’octubre.

Les instruccions per a fer-ho, així com l’accés al Pla Anual de Transparència 2018 i al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Rafelbunyol es poden trobar en la web municipal: http://www.rafelbunyol.es/va/home_transparencia

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

programacion rialto
programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020