25n
25N
25N

Participació ciutadana a Rafelbunyol amb motiu de l'elaboració del PUAM

Participació ciutadana a Rafelbunyol amb motiu de l'elaboració del PUAM
11/02/2021 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha iniciat els treballs per a l’elaboració del seu Pla Urbà d’Acció Municipal (PUAM): un document estratègic local que té com a finalitat incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible establits per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i les prioritats futures respecte a les obres i serveis en l’agenda urbana municipal, i que servirà per a avançar en la consecució d’un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible.

El PUAM es planteja amb vocació de transformar els espais i àrees municipals, activant en el seu desenvolupament diferents processos de participació, debat i interlocució entre la ciutadania i agents socials i concretar així un disseny municipal de futur fruit de la reflexió i l’acció col·lectiva.

És per això que per a la definició de les línies estratègiques d’actuació municipals s’ha posat en marxa una enquesta ciutadana, dirigida als veïns i veïnes de Rafelbunyol, i en la qual podran participar fins al 5 de març.

A més, l’enfocament participatiu del PUAM també inclou al personal treballador i polític de l’Ajuntament de Rafelbunyol, que podran participar en aquesta primera fase de diagnòstic emplenant una altra enquesta.

En aquest sentit, Fran López, alcalde de la localitat, ha posat l’accent en el fet que “és imprescindible que el disseny del futur del nostre municipi es desenvolupe des d’un enfocament participatiu, inclusiu i sostenible, donar veu a la ciutadania i que les actuacions municipals reflectisquen les seues preferències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 7 =