25n
25N
25N

Participa, Reina! convoca una jornada de reflexió i informació pública

Participa, Reina! convoca una jornada de reflexió i informació pública
28/09/2016 -

Hui, el Museu de la Ciutat acull la Jornada “Polítiques públiques i dret a la ciutat”, una sessió de reflexió en la qual intervindran els regidors de Participació, Jordi Peris, i Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, juntament amb l’arquitecte i urbanista Chema Segovia. També es donarà compte a la ciutadania de la marxa del procés participatiu per a convertir en zona de vianants la plaça de la Reina.

Segons ha explicat el regidor Jordi Peris, “es tracta d’una de les dos jornades de reflexió previstes en el procés participatiu per a la conversió en zona de vianants de la plaça de la Reina; a més de donar l’oportunitat a la ciutadania perquè diga com vol que siga esta plaça tan singular per a la ciutat, el que volem és també obrir espais de reflexió i debat perquè la participació no siga només una qüestió d’un vot puntual”.

La sessio començarà a les 18 hores a la sala d’actes del Museu de la Ciutat, i està previst que els dos regidors detallen als assistents les línees bàsiques del model de ciutat que pretén el Govern de la Nau en dos aspectes ben concrets: la mobilitat i la participació ciutadana.

En este sentit, Jordi Peris explicarà la reforma del model de participació que prepara el govern municipal i, en concret, del punt en què es troba el procés participatiu per a la próxima conversió de la plaça en espai per a vianants, les obres de la qual està previst que comencen l’any que ve. Per la seua banda, Giuseppe Grezzi exposarà els plans de mobilitat per al centre històric.

A continuació intervindrà l’urbanista i arquitecte Chema Segovia, impulsor del marc de treball de la Ciutat Contruïda i expert en l’elaboració de polítiques urbanes per a afavorir la construcció d’una ciutat transversal i col·lectiva. Entre altres projectes, Segovia ha desenvolupat el projecte Pas a Pas per a l’Ajuntament de Xàbia. També és membre d’Econcult (Unitat d’Investigació en Economia de la Cultura i el Turisme de la Universitat de València) i participa com a docent en el curs de Política Turística Avançada del Màster de Direcció i Planificació del Turisme de la Universitat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − cinc =