25n
Orgull
Orgull

Part del segon premi de la Loteria Nacional recau a Alzira

Part del segon premi de la Loteria Nacional recau a Alzira
12/06/2021 -

Part del primer premi de la Loteria Nacional d’aquest dissabte, corresponent al 10.850, amb un premi de 600.000 euros al número, ha recaigut en la localitat alacantina de la Vila Joiosa. Per part seua, el segon premi, corresponent al 28.682, amb 120.000 euros al número, ha recaigut en la localitat valenciana d’Alzira, entre altres.

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional ha recaigut per partida quàdruple a la província de Lleó, perquè el bitllet premiat ha sigut consignat en tres administracions de la capital lleonesa, a més d’una quarta a Astorga.

En concret, el bitllet premiat s’ha venut en l’administració número 2 d’Astorga, situada en la Plaça Porfirio López, 5; en l’administració 18 de Lleó, en el centre comercial del carrer Alcalde Miguel Castaño i en altres dos despatxos receptors de la capital lleonesa de la calle Ancha, 11 i de l’Avinguda Madrid, 2.

També han resultat agraciades amb aquest primer premi les províncies d’Almeria, Barcelona, Biscaia, Còrdova, Lugo i Pontevedra.

Per part seua, el segon premi, corresponent al 28.682, amb 120.000 euros al número, a més d’Alzira, ha recaigut a les províncies de Segòvia, Barcelona, Biscaia, Cadis, Còrdova, Las Palmas, Madrid, Múrcia i Tarragona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =