25n
25N
25N

Una parròquia de Sueca, tancada al culte per perill de despreniments de la seua cúpula després de les pluges

Una parròquia de Sueca, tancada al culte per perill de despreniments de la seua cúpula després de les pluges
10/11/2020 -

La parròquia Nostra Senyora de Sales de Sueca, on es venera la imatge de la patrona de la localitat del segle XIV, ha estat tancada al culte per perill de despreniments de la seua cúpula, l’estat de deterioració de la qual per una esquerda ha empitjorat després de les pluges torrencials registrades en els últims dies, segons ha informat l’Arquebisbat en un comunicat.

Així, divendres passat, després de registrar-se en la localitat 372 litres d’aigua per metre quadrat en 24 hores, tècnics de l’Ajuntament van realitzar una inspecció en el temple i va ser acordonat per a evitar possibles riscos, segons explica el rector, Alejandro Navarro, que està agilitant els tràmits a l’espera d’una nova resposta de l’administració sobre el procediment a seguir a partir d’ara.

L’esquerda roman en el temple des de fa diversos anys, però els últims temporals com la borrasca ‘Gloria’ el mes de gener passat i les intenses pluges del passat divendres han empitjorat el seu estat.

La reparació de l’esquerda “era una intervenció prevista i pendent, però l’estat de la cúpula fins ara no constituïa perill perquè no hi havia mal estructural”. No obstant això, “va venir després Gloria, el confinament i, després d’aquest, van haver de fer-se altres obres urgents de perill d’ensulsiada en el col·legi parroquial de Nostra Senyora de Fàtima”.

Després de les intenses pluges del divendres, va ser quan els tècnics de l’Ajuntament, coneixedors de la situació, van prendre la decisió de tancar el temple davant possibles despreniments. De moment, les celebracions litúrgiques i activitats previstes des del passat cap de setmana, els grups de catequesi, i les misses dominicals s’han traslladat a la parròquia La nostra Senyora de Fàtima, de la qual Alejandro Navarro és també rector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =