25n
25N
25N

El poema d'una parròquia de Nules contra la diversitat sexual

Assegura que els xiquets i les xiquetes de la “família tradicional” estan excluits en les escoles

El poema d'una parròquia de Nules contra la diversitat sexual
31/10/2017 -

Diumenge passat, l’església Sant Bartlomé i Sant Jaime va publicar en la seua fulla parroquial, sota el títol “Alumne d’escola moderna i avançada”, un poema en forma de romanç que carrega contra la diversitat sexual i la família “moderna” (famílies monoparentals, de pares i mares divorciats o homosexuals). En ell, els fills d’aquestes famílies “riuen” del fill de “la família tradicional” i “no li deixen viure”.

El xiquet, protagonista del romanç, li demana al seu pare que li canvie a un “col·legi normal” perquè en el qual es troben ho ratllen de “radical” quan defensa el “amor per sempre”, el “respecte” i la “fidelitat”. El text s’oposa frontalment a la diversitat sexual: “A Juan li agraden les xiquetes, igual que a tu mamà. A Treball, xiquetes i xiquets. A Pedro solament els xiquets. Vicente no es decideix, prefereix experimentar. Mari té dos esperits en lluita transcendental. Estela vol operar-se, i ser per fi com Juan.”

També rebutja la família “moderna”: “Yago, a més del seu papà, té dues mamàs. I Javi, cada setmana, estrena nou papà”. I arriba a dir “a Yennifer l’ha criat una comuna il·legal”. La inseminació artificial és una altra de les dianes del romanç: “Joaquín és xiquet proveta, i quan es va a ficar al llit li dóna sempre un parell de besades al seu tub de cristall”.

El poema segueix assegurant que la “família tradicional” és vista per molts com un virus, i que els companys de classe es burlen del protagonista per no poder “pagar un divorci en condicions com fan els altres”. I finalitza acusant el professor de castigar-lo per ser “radical” en defensar institucions com “el matrimoni (excepte l’homosexual)”.

Poema homófobo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 18 =