25n
25N
25N

El parc de Sant Pere celebra la protecció del seu arbratge

El regidor de Gestión Responsable del Territorio en funciones, Xavi Ródenas, acompañado del miembro de la Asociación Vecinal , Luis Escobar

El parc de Sant Pere celebra la protecció del seu arbratge
13/06/2019 -

El regidor de Gestió Responsable del Territori en funcions, Xavi Ródenas, acompanyat del membre de l’Associació Veïnal “Salvem el parc de Sant Pere”, Luis Escobar, han presentat aquest matí les activitats que s’hi realitzaran a l’espai demà dijous 13 de juny, a partir de les 19.30 h, per commemorar la protecció definitiva del parc. I és que l’arbratge, que representa els diferents ecosistemes que envolten Gandia (hi ha una zona de tarongers, oliveres, pins, marjal, palmeres, etc.), obtindrà la catalogació de “singular” per la seua importància social.

“Celebrem el triomf de la ciutadania, dels moviments socials i veïnals que s’hi van implicar a finals de la legislatura anterior per a salvar el parc de la seua destrucció. Fins i tot hi ha partits que no volien conservar-lo tal qual i ara han votat a favor de la seua protecció. La unanimitat és un altre ja triomf”, ha assegurat Escobar.

Així, demà s’hi col·locarà una placa commemorativa que recordarà la lluita de la ciutadania per salvar l’espai verd. També hi haurà música (Capa de plàstic), poesia, berenar i llimonada ecològica, i instal·lació de caixes-niu, entre altres activitats.

“La gent, en veure amenaçat el seu parc, va saber mobilitzar-se i organitzar-se a temps per tal d’impedir-ho. I això és una demostració de la força de la quarta pota que la democràcia necessita. Cal reconéixer també les persones, com Luis Escobar, que van ser el motor del moviment que va aconseguir la fita històrica. Volem felicitar-los públicament”, ha conclòs Ródenas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent