25n
25N
25N

El Parc de la Rambleta, un pulmó verd en el barri de Sant Marcel·lí

L’Associació Veïnal torna a impulsar el curs de gestió de la biodiversitat en el Parc de la Rambleta

El Parc de la Rambleta, un pulmó verd en el barri de Sant Marcel·lí
24/10/2017 -

En el barri valencià de Sant Marcel·lí, trobem un dels paisatges verds més sorprenents de València. I és que en un entorn urbà, i a la meitat de l’enrenou de la ciutat, el Parc de la Rambleta recrea la singularitat de L’Horta Sud, al mateix temps que et permet gaudir d’un oasi de naturalesa en estat pur. Amb quasi 14 hectàrees, aquest pulmó verd de la ciutat està pensat per al gaudi en la seua màxima expressió, gràcies a la seua vegetació mediterrània, el seu paisatge d’aigua i als serveis d’oci que ofereix.

El Parc de la Rambleta, sens dubte, és un dels elements més característics del barri de Sant Marcel·lí. I en aquest afany de cuidar-ho i protegir-ho, però també de sensibilitzar als ciutadans de la importància de conservar-ho, l’Associació Veïnal ha tornat a impulsar, un any més, el Curs de Gestió de la Biodiversitat en aquest espai natural. Després de l’èxit de les anteriors edicions, aquest curs pràctic tindrà lloc els dimecres, de 17.00 a 19.00 hores, des del mes de novembre fins a maig de 2018.

En 2014, i a petició de l’Associació Veïnal de Sant Marcel·lí, s’engegava el primer curs de gestió de la biodiversitat en el Parc de la Rambleta, que va comptar amb els coneixements d’un tècnic de l’Ajuntament de València com a professor. Una experiència molt positiva que s’ha anat realitzant any rere any. D’aquesta manera, per a aquest nou curs, l’AVV del barri de Sant Marcel·lí ofereix l’oportunitat de sumar-se a aquesta iniciativa, dirigida a persones de totes les edats, a tot aquell que vulga aprofundir en els valors del naturalisme i la seua conservació, a través d’accions concretes per a defensar i promocionar el Parc de la Rambleta i la biodiversitat.

Si tu també estàs interessat, no dubtes a enviar un correu a avsantmarcel.li@gmail.com per a inscriure’t. Només s’acceptaran fins a un màxim de 20 alumnes! La primera sessió començarà el dimecres, 08 de novembre, en el Molí del Tell (C/ Tomás de Villarroya, 6).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 10 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell