caixa popular

El Parc de Marxalenes serà accessible per a xiquets amb diversitat funcional

El Parc de Marxalenes serà accessible per a xiquets amb diversitat funcional
18/01/2018 -

En la Comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic s’ha aprovat hui una moció per a remodelar el parc de Marxalenes, amb l’objectiu de realitzar el disseny i la construcció d’una nova zona de jocs infantils accessibles i inclusius destinats a la infància amb diversitat funcional.

Així, la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “es tracta d’una iniciativa d’especial importància perquè el parc de Marxalenes està situat a les proximitats del col·legi Juan Comenius, centre de referència en educació inclusiva. D’aquesta manera, l’obra permetrà l’ús conjunt i en igualtat de condicions dels xiquets i xiquetes amb i sense diversitat funcional”.

L’espai que es proposa habilitar, al costat de l’alqueria de Voro, ocupa una àrea d’uns 600 metres quadrats, i la intenció és dotar-la de diversos jocs com un carrusel inclusiu, un llit elàstic, itineraris de rampes i tobogans, un balancí inclusiu i panells didàctics, entre altres.

Actualment el col·legi Juan Comenius atén més de 100 nens i nenes amb diversitat funcional, i en els voltants se situen fins a vuit col·legis d’educació infantil i primària, “el que reforça els beneficis i la transcendència social d’aquesta iniciativa”.

“Farem tot els possibles per procedir a la redacció del projecte aquest 2018 i incloure’l en el pressupost d’inversions per a 2018 de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins per a, d’aquesta manera, poder executar l’obra al llarg de l’exercici de 2018”, ha explicat Soriano.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris