caixa popular

El Parc de Malilla obrirà les seues portes abans de final d'any

El Parc de Malilla obrirà les seues portes abans de final d'any
27/11/2017 -

El regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, ha explicat hui que el Parc de Malilla obrirà les seues portes abans de final d’any i ha exposat que les actuacions per a soterrar els cables d’alta tensió ja han finalitzat i en els pròxims dies començarà l’enderrocament de les torres elèctriques.

Es tracta d’un espai verd amb 70.000 metres quadrats que comptarà amb horts urbans i diverses alqueries recuperades per a ús públic, que l’Ajuntament estava pendent de recepcionar des del mes d’abril perquè estava pendent el soterrament de l’estesa elèctrica. Una vegada resolta aquesta qüestió, Sarrià ha manifestat la seua “satisfacció” perquè “d’ací a poc temps els veïns i veïnes de la zona podran gaudir d’un dels parcs més complets de la ciutat”.

En concret, el parc comptarà amb 86 horts urbans la superfície dels quals supera els 12.000 m2, 27.000 metres de zones verdes, 2.677 m2 d’horts de fruiters, parc infantil, una àrea de 9.180 m2 destinada a la construcció d’una instal·lació esportiva, espai per a esplai caní, tres safaretjos per al reg en manta amb aigua de la xarxa de baixa pressió i tres històriques alqueries restaurades per a ús públic.

El regidor Vicent Sarrià ha posat l’accent en què es tracta d’una infraestructura “clau per al desenvolupament de la zona sud de la ciutat” i “molt esperada”. Així, ha valorat que la seua obertura “permetrà millorar la connexió del Bulevard Sud i millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes que per fi podran gaudir del jardí”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats