caixa popular

L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada

L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada
29/09/2017 -

L’àrea d’Ordenació del Territori de l’Ajuntament d’Alfafar va iniciar les obres d’adequació de la zona verda de la Fila, i hui dia van molt avançades.

Aquest parc que compta amb una superfície de 1.990 metres quadrats i està situat entre l’Avinguda Reis Catòlics i el carrer Alacant s’arreplega dins del Pla Provincial de Cooperació d’Obres i Serveis (PPOS 2016).

En aquest espai podran gaudir les famílies d’Alfafar, ja que té diversos usos adaptant-se als suggeriments veïnals i a l’entorn en el qual es troba, un centre escolar es troba molt pròxim. És un parc accessible a totes les persones del municipi i en la seua construcció s’ha tingut en compte una política de perspectiva de gènere, on es té en consideració a les persones que majoritàriament faran ús d’aquest parc, les famílies.

En l’actualitat ja es pot veure el passeig central que organitza el recorregut interior del parc. Disposarà d’ombreig natural i pèrgoles per a assegurar el benestar de les persones que siguen usuàries. A més, en la part lateral, ja es pot observar el passeig que permet accedir a la zona fitada i aïllada de pipi-can, per a les mascotes, sense necessitat de passar per la resta del parc.

També hi haurà zones verdes, espai per a jocs destinats a xiquets i xiquetes adaptat per a persones amb diversitat funcional, així com zona amb jocs tradicionals valencians i zones d’ús lúdic amb mobiliari urbà integrat com a papereres, bancs o aparca bicis.

Un nou parc adaptat a la població i les seues famílies, que en poc temps podrà ser gaudit per les i els alfafarenses.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios