caixa popular

Ultimen els tràmits per adjudicar les obres del Parc de l'Ermita dels Orriols

Ultimen els tràmits per adjudicar les obres del Parc de l'Ermita dels Orriols
22/06/2017 -

La Junta de Govern Local acordarà demà declarar vàlid el procediment per contractar l’execució de les obres del jardí de l’Ermita de Sant Jeroni, el nou espai verd que l’Ajuntament de València projecta al barri dels Orriols, en la unió dels carrers del Duc de Mandas i de l’Historiador Chabret. Aquest pas és un dels últims previs a l’adjudicació de les obres, que el consistori estima que estaran acabades abans que acabe l’any.

La regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha informat aquesta setmana al veïnat del barri dels Orriols d’aquest nou tràmit, que permetrà l’Ajuntament dirigir-se a l’empresa, la proposta de la qual ha sigut la més valorada durant la seua tramitació administrativa, per la seua puntuació i la seua oferta econòmica.

“Comença a veure la llum un projecte molt important perquè dóna resposta a una reivindicació veïnal de fa molt de temps i a la necessitat de revertir l’abandonament a què varen sotmetre a aquesta zona de la ciutat els diferents equips de govern del Partit Popular”, ha explicat Soriano.

El disseny d’aquest nou parc del barri dels Orriols s’ha realitzat mitjançant un procés participatiu en què els veïns i les veïnes de la zona, amb l’assistència de personal tècnic municipal i mitjançant una reflexió sobre els futurs usos i equipaments de la zona verda, han pogut traslladar les seues necessitats al disseny definitiu del parc. Organitzacions i entitats cíviques del barri han sigut convocades durant mesos per l’Ajuntament de València per donar forma a aquest projecte que compta amb un pressupost de vora mig milió d’euros.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris