25n
25N
25N

El parc empresarial Tàctica de Paterna consolida el seu creixement amb la instal·lació de huit empreses més

En l’últim semestre, huit noves companyies s’han assentat en aquest parc empresarial que s’estén sobre una superfície de gairebé 140 hectàrees

El parc empresarial Tàctica de Paterna consolida el seu creixement amb la instal·lació de huit empreses més
22/06/2020 -

El parc empresarial Tàctica de Paterna continua la seua expansió amb la instal·lació de vuit empreses més que, en els últims sis mesos, han triat aquesta àrea industrial com a seu de les seues oficines i/o activitats.

Les noves empreses que passen a formar part d’aquest innovador parc empresarial a plena expansió tenen activitats de diversa índole, afavorint que Tàctica compte amb un ventall de sectors econòmics cada vegada més diversificat, i propiciant la generació d’ocupació i riquesa per a la ciutat de Paterna.

Les noves empreses instal·lades en Tàctica són Gexmon, dedicada a la retolació, Fresh&Food, un restaurant de menjar saludable, Ecobat, empresa de bateries convencionals i industrials, Tool Quick, de lloguer de maquinària, la missatgeria Nacex, Sixt, líder en lloguer de vehicles, Lambda, dedicada al subministrament de material sanitari i Santiago Pons, del sector del moble i la decoració.

El parc empresarial Tàctica és un projecte únic a la Comunitat Valenciana, una ciutat empresarial d’avantguarda, amb una concepció totalment innovadora, i que respon a un model d’agrupació empresarial amb caràcter autònom.

En l’actualitat, unes 300 empreses estan situades en aquesta zona industrial, amb activitats logístiques, productives i de serveis, amb una expansió a l’alça des de la seua creació fa quinze anys.

A més, l’Ajuntament ha aprovat un Pla de Reactivació Econòmica de Paterna i uns nous pressupostos entre els quals es contempla la dinamització de l’economia com a objectiu prioritari. “D’aquesta manera, tant el parc empresarial Tàctica, com la resta d’àrees industrials de Paterna, es veuran beneficiades d’aquest impuls municipal dirigit a pal·liar les conseqüències negatives de la COVID-19”, ha afirmat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo

“Des de l’Ajuntament donarem visibilitat als nostres parcs empresarials i àrees industrials com a localitzacions idònies per a les noves empreses, fomentant la inversió en els mateixos i oferint assessorament perquè les empreses puguen exercir la seua activitat i complir al mateix temps amb totes les mesures sanitàries”, ha indicat el primer edil.

En aquest sentit, ha revelat que “també es donarà suport a la creació d’un market plau intern perquè les empreses del municipi es coneguen les unes a les altres, generen espais de networking i aspiren als intercanvis comercials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + vint =