caixa popular

El Parc de La Canaleta, un espai verd a Mislata

El parc infantil de tràfic és un dels principals reclams del parc

El Parc de La Canaleta, un espai verd a Mislata
10/07/2017 -
Parque de La Canaleta

Foto: facebook.com/nemasamislata

La localitat valenciana de Mislata alberga un dels espais verds més complets. I és que el Parc de La Canaleta ofereix als veïns zones esportives, berenadors, zona de jocs infantils i cafeteria per a poder passar un extraordinari dia a l’aire lliure, envoltat d’amics o família, i en contacte amb la naturalesa.

No obstant això, un dels punts forts d’aquest magnífic espai, sens dubte, és el parc infantil de tràfic, una zona destinada tant a l’àmbit escolar, com a l’oci, que, a través de l’empresa pública Nemasa i el suport de les Regidories d’Educació i Tràfic, l’Ajuntament de Mislata ofereix a tots els veïns d’aquest municipi valencià.

El parc infantil de tràfic no solament ofereix als xiquets l’oportunitat d’aprendre seguretat viària, mentre experimenten i juguen, sinó que a més és una gran eina de sensibilització i informació perquè milloren les seues habilitats quant a la mobilitat segura i l’educació viària. Així mateix, aquest parc ofereix també una àmplia varietat d’activitats didàctiques i tallers, que estan destinats a crear una ciutadania responsable i compromesa.

Aquest pulmó verd de Mislata rep cures per part dels veïns i, especialment, per part de Nemasa. I és que, a causa de les inclemències meteorològiques que van tenir lloc el passat hivern, molts dels arbres de La Canaleta van patir danys. Molts han sigut els mesos que l’empresa Nemasa ha invertit en la replantació d’arbres amb espècies autòctones perquè, finalment, el Parc de La Canaleta torne a recuperar la seua esplendor.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + nou =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris