25n
25N
25N

El futur parc d'aventures al costat de Bioparc València espera la seua aprovació

El futur parc d’aventures de València podria estar finalitzat al llarg de 2022, al costat de les instal·lacions de Bioparc

El futur parc d'aventures al costat de Bioparc València espera la seua aprovació
14/01/2020 -

L’actual oferta de Bioparc València està a l’espera que, des de l’Ajuntament de València, li donen llum verda al nou projecte per a ampliar el recinte situat en el barri valencià de Campanar. I és que l’empresa Rain Forest, que gestiona Bioparc València, ja ha presentat el projecte per a la construcció d’un parc d’aventures, que se situarà al costat de Bioparc, i que es convertirà en un reclam turístic per a valencians i visitants.

La idea inicial era que aquest nou parc d’aventures estiguera acabat a principis del 2022. No obstant això, tot apunta al fet que els terminis es retardaran un poc més, ja que, com apunten des d’El Mundo, els tècnics municipals encara estan analitzant els plans i el projecte presentat. I és que diferents regidories estan implicades en l’aprovació de la proposta, com la del Cicle Integral de l’Aigua, ja que el parc requerirà una aportació d’aigua significativa, o la d’Urbanisme perquè se situaria en els terrenys del Camí del Pouet, l’Alqueria del Rei i la Casa Figuerols.

Encara es desconeixen els detalls de com serà el nou parc d’atraccions de València, però el que sí que s’ha revelat és que comptarà amb zones de ràpel, barranquisme, tobogans i fins a una piscina d’ones. L’aigua servirà d’element d’unió entre aquest nou parc i Bioparc València, encara que estaran en recintes diferenciats. Així i tot, aquest parc podrà visitar-se al complet al llarg de tot l’any, gràcies a les atraccions i a les activitats aquàtiques que s’adaptaran a totes les estacions de l’any.

parque de aventuras València

bioparcvalencia.es

Per a dur a terme aquest parc d’aventures, que estarà ambientat en els temples d’Angkor de Cambodja, l’empresa Rain Forest ha previst una inversió aproximada de 25 milions d’euros, i la utilització del voltant de 4,5 hectàrees per a la construcció de les instal·lacions. Sens dubte, aquest futur parc d’aventures de València contribuirà a situar, encara més, a Bioparc València com un dels enclavaments estrela de l’oferta d’oci de la ciutat.

De fet, Bioparc València ha aconseguit aportar un total de 80.000 euros a la Fundació Bioparc en 2019, gràcies a les vendes de les passades anuals, així com a les activitats promocionals i accions benèfiques que realitzen al llarg de tot l’any, i que, naturalment, compta amb un excel·lent acolliment per part de la ciutadania.

Gràcies a aquesta recaptació, des de la Fundació Bioparc poden continuar duent a terme tant projectes locals, com ‘Acoge un pajarito’ per a la protecció de les aus locals o les accions per a salvar a les ratapinyades, una espècie emblemàtica dels valencians que està en risc d’extinció; com a projectes internacionals, com ‘Rhino Dog Squad’, l’esquadró de gossos entrenats per a detectar i perseguir als caçadors furtius o ‘Ebo Forest Research Project’ per a la protecció dels goril·les en el bosc de Camerun, entre molts altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dotze =

Informacion coronavirus