caixa popular

Parlem de futur?

Deia Víctor Hugo sobre el futur el següent: “El futur té molts noms. Per als febles és l’inassolible. Per als temorosos, el desconegut. Per als valents és l’oportunitat”. I l’Equip de Govern d’Alfafar porta sis anys apostant per un futur ple d’oportunitats per als veïns i veïnes del municipi. Governant per a totes les famílies de la localitat sense distincions, apostant per un Alfafar millor on la prioritat és augmentar la qualitat de vida de les persones, millorant l’accessibilitat o impulsant la formació, tenint visió de futur amb mesures que veuran resultats a llarg termini, com per exemple el projecte “Alfafar Col·labora”.

Fa un mes es complien dos anys de l’inici d’una nova legislatura, la segona per al grup municipal popular en l’Ajuntament d’Alfafar. Arribats a aquest punt sempre és moment de fer balanç sobre què s’ha fet, la qual cosa queda per fer i el que es vol fer.

Els polítics, la majoria de vegades, podem caure en l’error de veure un projecte a quatre anys vista. I si açò succeeix, ens estem equivocant. Hem d’acceptar que estem ací per a treballar pel municipi, per la seua prosperitat, pel seu futur. Per un projecte no solament a curt termini, sinó a mitjà i llarg termini. Avui és el millor dia per a asseure les bases del que volem ser, i serem, en els pròxims 5, 10 o 20 anys. En aquesta societat que avança amb tanta rapidesa, hem de pensar en un model de municipi que tinga cabuda a llarg termini que romanga al llarg del temps, a crear grans oportunitats per a la població, que no es limiten solament a una legislatura.

A Alfafar tenim un projecte, anomenat Alfafar 2020, amb el qual planifiquem el futur del municipi no solament durant la fi d’aquesta dècada, sinó durant tota la següent. Adaptar-nos a les noves tecnologies per a facilitar gestions a la ciutadania, un pla d’accessibilitat i mobilitat que canviarà totalment el model viari del municipi, respectant el medi ambient i afavorint la salut de les persones, o una nova estratègia d’acció social, són alguns dels projectes que l’Equip de Govern porta temps implantant, pensant que eixe futur per als habitants d’Alfafar, s’òmpliga d’oportunitats de salut, d’oportunitats d’ocupació, de qualitat de vida.

Els populars d’Alfafar portem sis anys al capdavant d’aquest municipi, implantant accions que situen a les persones en el centre de totes elles, pensant en les seues necessitats i motivacions. Apostant per un Alfafar de futur, d’oportunitats, de benestar i de qualitat. S’han dut a terme molts projectes i encara queden moltes altres per fer, però amb treball, perseverança i humilitat seguim treballant cada dia per millorar la qualitat de vida de les persones que viuen en el nostre municipi, estant segurs de poder parlar del gran futur que li ofereix a Alfafar.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris