25n
25N
25N

El pàrquing públic País Valencià de Mislata se'n puja al mòbil

El pàrquing públic País Valencià de Mislata se'n puja al mòbil
26/02/2020 -

La xarxa d’aparcaments de Mislata, gestionats per l’empresa pública Nemasa, ha fet un pas més cap a la modernització i la millora en la gestió del servei, unint el pàrquing situat en la plaça País Valencià a l’aplicació mòbil amb la qual els usuaris poden aparcar els seus vehicles d’una forma més senzilla i còmoda.

Aquesta aplicació, anomenada ‘ElParking’ i disponible tant per a iOS com Android, permet als conductors accedir a través de les seues terminals mòbils al pàrquing, així com fer el pagament, conéixer les places lliures o renovar l’estacionament el temps que desitgen. Amb això, l’Ajuntament de Mislata, pretén fer més eficient i sostenible la solució al problema d’aparcament facilitant als conductors trobar un aparcament de la forma més senzilla i ràpida.
En paraules de l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “els resultats positius que estem tenint, avalen l’encert del govern municipal en la gestió dels aparcaments públics des que els municipalitzem, allà per 2012. El nostre objectiu d’eficiència econòmica d’aquest servei, alhora que donem solució al problema històric de l’aparcament, s’està veient complet”.

Els usuaris, únicament ha de descarregar l’aplicació en les seues respectives plataformes, crear un nou compte d’usuari en senzills passos, i recarregar el moneder a través de la forma de pagament triada. Una vegada acabat el procés, els conductors poden triar el pàrquing més convenient a les seues necessitats i fins i tot accedir i abandonar-lo a través del mòbil.

La ciutat de Mislata disposa de quatre pàrquings públics situats en diferents punts de la ciutat que sumen un total de 1.225 places en règim de lloguer, a més de les places en rotació. L’exercici de 2019 va tancar amb unes xifres històriques, en la qual La taxa d’ocupació d’aparcaments públics de Mislata va augmentar fins al 85% en 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − un =

bombers
CCCC