25n
25N
25N

Pare Noel i els Reis Mags visitaran el Mercat Municipal de Burjassot en aquests dies de festa

El Mercat tindrà horaris especials durant aquestes dates

Pare Noel i els Reis Mags visitaran el Mercat Municipal de Burjassot en aquests dies de festa
20/12/2016 -

Les veïnes i els veïns de Burjassot que realitzen les seues compres estos dies en el Mercat Municipal de Burjassot tindran l’oportunitat de gaudir de dues de les visites més esperades per xicotets i majors: la de Pare Noel i els Reis Mags que faran un alt en el seu treball de preparar els regals que portaran a les cases per a estar en este espai municipal. A més, el Mercat sortejarà tres xec-compra per a premiar la fidelitat dels seus clients.

El sorteig, que tindrà lloc el dimarts 20 de desembre en el mateix Mercat, lliurarà dos xecs valorats en 90 € i un xec valorat en 75 € per a gastar en els comerços del mateix Mercat.

El dia de nit de Nadal, dissabte 24 de desembre a partir de les 10.30 hores, el Pare Noel va a visitar el Mercat per a arreplegar les cartes dels xiquets que acompanyen als seus papàs i mamàs a fer les últimes compres nadalenques. Podran fer lliurament de les mateixes fins a les 12.30 hores. Un dia abans, el divendres 23 de desembre, el Mercat tindran horari especial per a facilitar les citades compres nadalenques. Eixe dia, a més del seu horari habitual de matins, també obrirà les seues portes de 17 a 20 hores.

La Vespra del dia més esperat per tots els xiquets del món, el 6 de gener, el Mercat engalanar per a rebre la visita de Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient. Des de les 10.30 hores i fins a les 12.30 hores del dimecres 5 de gener, Les seues Majestats rebran als xicotets i arreplegaran també les seues cartes per a acabar de preparar els joguets que deixaran eixa mateixa nit en les cases.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 13 =