25n
25N
25N

El Parc de l'Eixereta comptarà amb un nou joc i més elements

El Parc de l'Eixereta comptarà amb un nou joc i més elements
08/10/2019 -

Serà un dels jocs més espectaculars de Burjassot i, tal com es pot veure en les fotos que acompanyen aquesta informació, en unes setmanes serà ja una realitat i ho podran gaudir els xiquets del municipi al Parc de l’Eixereta.

L’Ajuntament, des de l’àrea de Serveis Municipals, dirigida pel Regidor Manuel Pérez Menero, està treballant a contrarellotge perquè tot estiga disposat al més prompte possible i, els xiquets de Burjassot puguen gaudir del seu temps d’oci en aquest joc tan singular que té un pressupost de 54.885€.

A més de la figura central del castell, amb un gran tobogan i amb corredors per a desplaçar-se d’una part a una altra, la nova zona de jocs tindrà elements complementaris per a xiquets i xiquetes més xicotets amb l’objectiu que es puga gaudir del joc a totes les edats dels més xicotets de la casa.

També se situaran gronxadors i tota la zona estarà reforçada amb cautxú per a donar-li major seguretat i que puguen jugar sense cap perill.

Aquesta nova actuació al Parc es fa ressò “de les peticions dels i les usuàries del mateix que ens demanaven millorar la zona de jocs. D’assegurança que aquest nou i espectacular castell, i els seus elements complementaris, agradarà a tots i, el més important, farà que els xiquets i les xiquetes gaudisquen encara més si cap del parc”, en paraules de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Juego Burjassot

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − setze =