caixa popular

Parc de la Pau inaugura un àrea especial per a panteons

Parc de la Pau inaugura una nova zona de panteons davant la falta de disponibilitat d’aquest tipus d’espais en la ciutat de València

Parc de la Pau inaugura un àrea especial per a panteons
18/05/2017 -

Parc de la Pau ha ampliat l’àrea destinada a panteons inaugurant un sector especial per a tal efecte. La zona està situada en l’entrada esquerra d’este cementeri exclusiu localitzat en una de les poblacions adjacents a València i que es troba disposat en plena naturalesa.

L’acte, que ha comptat amb la participació de diverses de les famílies amb vinculació al Parc des de fa anys, s’ha desenvolupat amb el tradicional cort de cinta, la benedicció i unes paraules del Rector per a esta zona.

Parc de la Pau hi ha decidisc realitzar esta inauguració, ja que “han sigut nombroses les famílies que s’han posat en contacte amb nosaltres posat que els espais que hi ha dedicats a este tipus d’enterrament són cada vegada més escassos en la ciutat de valència”, explica el Gerent de Parc de la Pau, Leonardo Bruno.

La zona inaugurada per a panteons està situada a l’entrada esquerra del Parc i està envoltada d’un total de 16 hectàrees de jardí i espècies vegetals autòctones.

Les possibilitats que ofereix esta àrea per als panteons són diferents. D’una banda, la possibilitat de realitzar tant enterraments familiars, com a enterraments d’urnes que continguen cendres, bé siga en la mateixa terra o realitzant la construcció que la família decidisca.

Parc de la Pau ofereix a més una tercera possibilitat que consisteix en la realització de ‘panteons naturals’ les àrees dels quals poden estar delimitades per elements arbustius o qualsevol tipus de planta que les famílies escullen.

 

Referent per a les famílies valencianes

En este sentit, el Gerent de Parc de la Pau, Leonardo Bruno, explica que “amb esta inauguració el que pretenem és que cap família de València quede sense complir el seu desig de disposar d’un lloc familiar en el qual puguen reposar les restes de tots els seus membres per a la perpetuïtat”.

D’esta manera, “oferim una alternativa que, si bé va més enllà de la ciutat de València, també es troba en un entorn totalment diferent de la circumscripció urbana i compta amb els valors que ens han fet referents en els cementeris i que han sigut premiats per la publicació ‘Adéu Cultural’ com a Millor Cementeri espanyol de l’any 2016”.

Després de l’acte inaugural, els jardins del Parc de la Pau han comptat amb un esmorzar per a les famílies més reunides a esta institució que han confiat en la seua professionalitat al llarg dels anys.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats