25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible adaptarà 17 parades d'EMT més

Mobilitat Sostenible adaptarà 17 parades d'EMT més
27/06/2018 -

L’Ajuntament de València, a través del servici de Mobilitat Sostenible, reforçarà l’impuls per a l’adaptació de les parades d’autobusos de l’EMT a la ciutat. Segons ha explicat el regidor Giuseppe Grezzi, ja es troben en tràmit de contractació dos projectes per adaptar parades ja existents i per augmentar les parades amb franges tacte-visuals.

«Pràcticament totes les parades dels autobusos de l’EMT compleixen ja amb els requisits d’accessibilitat perquè les cadires de rodes puguen accedir als vehicles des de les voreres, en alguns casos amb recreixements sobre la calçada per facilitar eixe accés», ha explicat Grezzi, qui ha destacat que ara s’adaptaran 17 parades ja existents més, on cal construir o adaptar la plataforma.

També ha indicat que s’impulsarà la campanya d’adaptació de les parades amb franges tacte-visuals, amb 169 parades que se sumaran a les que ja inclouen aquestes bandes per facilitar l’accessibilitat per a persones invidents. «Amb aquesta iniciativa no sols millorem l’accessibilitat sinó també la seguretat per a persones amb diversitat funcional», ha explicat.

El regidor ha afegit que al llarg de l’any quedaran totalment adaptades més de dues-centes parades d’EMT, a les que se sumaran totes aquelles de nova construcció o modificades per part de l’EMT. Amb tot, ha anunciat que es preveu implementar nous projectes d’adaptació en els pròxims anys.

Pel que fa a l’accessibilitat als mateixos autobusos, ha afirmat que tota la flota de l’EMT disposa ja de rampes d’accés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

CCCC
torrent