25n
25N
25N

Paqui Periche: 'Les Falles de Paterna tenen molta pólvora'

L’Ajuntament de Paterna es prepara per a les Falles, unes de les festes més esperades

Paqui Periche: 'Les Falles de Paterna tenen molta pólvora'
02/02/2017 -

Ja es van acostant unes de les festes més esperades, les Falles. I per aquest motiu, són molts els municipis que ja han començat els preparatius perquè tot estiga a punt per a aquests dies tan intensos, que gaudiran tots els valencians.

I un d’aquests municipis és Paterna. Aquesta localitat valenciana tan coneguda, entre altres coses per la Cordà, ja ha començat a treballar perquè tots i cadascun dels veïns de Paterna visquen unes Falles inoblidables.

València Extra ha parlat amb Paqui Periche, Regidora de Tradicions, Cultura i Foc de l’Ajuntament de Paterna, que ens ha explicat que ‘igual que tots els municipis, que compten amb un gran nombre de falles, així com una Junta Local Fallera com la que té Paterna, ja ens hem començat a mobilitzar. En unes festes tan nostres, tot ha d’estar preparat: Les infraestructures, la Policia o la ubicació dels monuments fallers, ja que a Paterna tenim un total de 18 comissions’.

Així mateix, Paqui Periche ha volgut afegir que ‘estem molt il·lusionats amb l’organització de les Falles. A Paterna hi ha una gran tradició fallera, i tots els veïns participen molt activament en tots els actes’.

I és que si alguna cosa caracteritza a les Falles d’aquesta localitat és el seu bon ambient, però també la pólvora. ‘El que destacaria, sens dubte, de les Falles de Paterna és tant el seu caràcter participatiu, com el seu ambient familiar. Quan estàs entre les comissions, sempre coneixes a algú o et fan partícip de la festa. Vull recalcar, a més, que Paterna té uns monuments fallers molt importants, ja que cada comissió, dins de les seues possibilitats i del seu grup de classificació, intenten competir per a ser les millors. I per descomptat, també són sorprenents les seues mascletàs. Les Falles de Paterna tenen molta pólvora‘.

Finalment, des de la Regidoria de Tradicions, Cultura i Foc de l’Ajuntament de Paterna han volgut animar a tots els ciutadans al fet que s’acoste fins a aquesta localitat per a poder gaudir i conéixer, de primera mà, aquestes festes tan especials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 7 =

museo prehistoria