25n
25N
25N

Les papereres verdes amb dispensadors de borses arriben a tots els barris de la ciutat

Les papereres verdes amb dispensadors de borses arriben a tots els barris de la ciutat
11/02/2019 -

La regidora de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha anunciat la instal·lació de 177 noves unitats de papereres verdes, un dels trets distintius de les quals és que dispensen bosses per a arreplegar els excrements canins. Amb aquesta actuació tots els barris de la ciutat comptaran almenys amb dues unitats d’aquest tipus de papereres.

Soriano ha explicat que la instal·lació d’aquestes papereres amb dispensador de bosses va començar «a petició de la ciutadania, a través dels pressupostos participatius de 2016, en determinats barris i districtes de la ciutat». En total, n’hi hagué una primera fase amb la instal·lació en 2016 de 50 unitats i una segona fase amb 389 noves papereres en 2017. Ara, se’n sumaran 177 més.

La regidora ha valorat positivament la utilitat d’aquestes papereres, de 50 litres de capacitat, amb cendrer i dispensador de bosses, «per facilitar la col·laboració i el civisme de les persones que cuiden mascotes» i el fet que tots els barris de la ciutat, inclosos els Pobles de València, compten d’ara endavant amb papereres d’aquestes característiques.

La instal·lació d’aquestes papereres al barri de Patraix va permetre reduir en més d’un 30 per cent les deposicions canines no arreplegades, segons varen poder comprovar els servicis de neteja municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

bombers
CCCC
bombers