25n
25N
25N

Panells informatius a les places de Paiporta per a informació de l'Ajuntament i d'associacions locals

Panells informatius a les places de Paiporta per a informació de l'Ajuntament i d'associacions locals
22/03/2017 -

La regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta ha instal·lat cinc panells informatius a places de la localitat que serviran com a punts informatius per a anuncis de l’Ajuntament i, al mateix temps, perquè les associacions i entitats ciutadanes locals difonguen les seues activitats.

Aquests panells s’han col·locat a les places 3 d’abril, Xúquer, La Casota, Soliera i Plaça Major. Per una cara, l’Ajuntament penjarà totes aquelles activitats que necessite comunicar a la població. Per l’altra, les associacions locals podran penjar anuncis i publicitat de les seues propostes. La publicitat comercial no tindrà cabuda en aquests espais. A cada panell informatiu hi ha un anunci explicatiu de les condicions d’ús.

“Amb aquests panells proporcionem una plataforma a les associacions locals perquè difonguen aquelles activitats que necessiten la participació de la ciutadania i, al mateix temps, establim nous punts informatius per a l’activitat de l’Ajuntament”, ha afirmat la regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes.

A més d’aquests punts, el consistori ha reactivat i dinamitzat l’ús dels tres panells publicitaris d’exterior que antigament tan sols albergaven plànols de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =

museo prehistoria