25n
25N
25N

Pamesa reorganitza la logística i arribarà a acords amb navilieres i i transitàries

Pamesa reorganitza la logística i arribarà a acords amb navilieres i i transitàries
24/05/2021 -

La internacionalització de Grup Pamesa i la cerca de nous mercats són factors clau en la seua evolució estratègica. En l’actualitat, Grup Pamesa opera en més de 150 països i el nivell d’exportació suposa el 70% del seu total de vendes, aconseguint així un increment constant en la seua facturació.

Hui, per decisió pròpia, el Grup ha anunciat que prendrà les regnes de la logística del transport dels seus productes. Atesos els problemes en el trànsit marítim dels últims mesos per la falta de contenidors, són conscients de la importància que suposa garantir la cadena de subministrament amb l’objectiu que els seus productes arriben als seus clients ara i en el futur. És per aquest motiu pel qual l’empresa signarà acords amb transitàries i navilieres per a continuar proveint les necessitats dels seus clients.

El fet d’assumir el control de la logística del transport dels seus productes es fa amb la intenció de donar un servei integral als seus clients, siguen quines siguen les circumstàncies. El grup té previstes ampliacions importants de producció en les seues plantes, i assegurar i controlar la logística dels seus productes es considera com una de les prioritats d’enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dinou =