25n
25N
25N

L'emprenedoria valenciana en el Palo Market Fest

L'emprenedoria valenciana en el Palo Market Fest
25/05/2018 -

L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València participa en la nova edició del Palo Market Fest, a través de VIT Emprén, la xarxa d’emprenedors innovadors de la ciutat pertanyent a València Activa. L’edició 2018 d’aquest festival d’oci, comerç i cultura situat als Jardins de Vivers promociona iniciatives emergents de nous creadors i mostra les tendències més innovadores.

L’espai habilitat per València Activa i VIT Emprén donarà a conéixer deu projectes emergents del teixit emprenedor valencià, en un espai en el qual les persones assistents podran interactuar durant els tres dies que dura la convocatòria, i els expositors donaran a conéixer el seu talent, els seus productes i les seues creacions.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha assenyalat que es tracta d’un esdeveniment «molt important per a l’emprenedoria local, ja que permet que moltes startups i petites xicotetes valencianes es donen a conéixer en un esdeveniment que reuneix a un gran nombre de persones, als quals s’ofereix l’oportunitat d’arribar al públic».

Les empreses seleccionades per VIT Emprén per a participar en el festival, escollides mitjançant un procés obert a totes les startups de les àrees de creativitat i cultura, moda, gastronomia, disseny i educació, són: Drawfolio (una web de dissenyar portfolio de forma senzilla), Innoverd (disseny de jardins verticals i diferents tipus de solucions verdes), Chiles Hermanos (salses picants made in València), Howlanders (experiències per a viatgers), Go Koan (ciència i tecnologia per a opositors), Naan Furniture (mobles artesanals de fusta natural), Swapper brand (solubles per a llet), Lainboox (caixes de menjar espanyol per a residents de la Unió Europea), Fit Kid (associació esportiva infantil), i Espai Meraki( cuina- taller gastronòmic situat al costat de la plaça de Xúquer).

Gómez ha manifestat que la societat valenciana «sempre ha tingut un gen emprenedor molt latent, i actualment, està vivint una època daurada, que corroboren esdeveniments com aquest». Segons la regidora, «el més positiu d’aquesta trobada és que els valencians i valencianes que visiten el festival podran conéixer de prop els projectes emergents del teixit emprenedor de la nostra ciutat». La delegada ha conclòs assegurat que València «és una de les fàbriques més importants de talent i innovació d’Espanya i va camí de convertir-se en un hub tecnològic de referència en l’àmbit europeu». Per això, des de la Regidoria s’impulsa la plataforma VLC Tech City, que veurà la llum els pròxims dies i que busca reunir tots els actors de l’ecosistema emprenedor i innovador valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 7 =

torrent