caixa popular

El Palau de la Música "valora encara" si retoma el programa de la sala Iturbi en Las Arts

El Palau de la Música "valora encara" si retoma el programa de la sala Iturbi en Las Arts
28/11/2018 -

La presidenta del Patronat del Palau de les Arts, Susana Lloret, ha explicat que el Palau de la Música de València “està valorant encara” la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions del teatre d’òpera per a desenvolupar la programació de la sala Iturbi, després que el passat dijous es cancel·lara la seua activitat davant els danys ocasionats per les pluges.

Així ho ha explicat aquest dimecres en la presentació de ‘La Flauta Màgica’ en Les Arts, en ser preguntat sobre l’oferiment de les Arts de cedir les seues instal·lacions. Sala Iturbi del Palau de la Música de València va cancel·lar el passat dijous la programació prevista com a mesura de prevenció després del despreniment d’una petxina acústica de fusta del sostre, provocat per una filtració d’aigua després de les últimes pluges en la ciutat.

Lloret ha explicat que la qüestió que Les Arts ajude al Palau de la Música a reprendre la seua programació “va ser una sol·licitud entre companys”. “Algú necessitava ajuda i nosaltres el que hem fet ha sigut estudiar la situació i oferir-los tota l’ajuda que podem”, ha indicat.

El Palau de la Música “està valorant” les seues opcions i, “en la mesura en què la seua situació requerira arreplegar aquesta ajuda, l’agafarà”. Por tanta, està “en fase d’estudi”, ha assenyalat.

En ser preguntada sobre si Les Arts ha rebut una resposta de l’auditori relativa a la programació d’aquest divendres ha contestat: “No. Jo crec que estan valorant encara la situació, no hi ha concret gens, les dates en les quals està el Palau de les Arts estan en el seu itinerari”, ha agregat.

Finalment, la responsable del patronat de les Arts ha traslladat “tota la solidaritat i comprensió” al Palau de la Música. “El nostre oferiment està ací”, ha conclòs.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − catorze =