25n
25N
25N

El Palau de la Música presenta el cicle 'Rock, Pop...al Palau 2017'

El Palau de la Música presenta el cicle 'Rock, Pop...al Palau 2017'
05/04/2017 -

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, i el director del Palau, Vicent Ros, han presentat el nou cicle “Rock, pop…, al Palau 2017”, en un acte al qual també ha assistit Sergi Almiñana en representació de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana. Aquest cicle consta de 12 concerts d’estils diferents de les Sales Iturbi i Rodrigo. Començarà demà dijous amb David Otero i fins a desembre visitaran el Palau: Chambao, Coque Malla, Jarabe de Palo, Kiko Veneno, Blaumut, Zenet, Cooper, Tardor, Arcana Has Soul, Gener i Reina Roja. Tots els concerts seran a les 21.00 hores, i els preus oscil·len entre els 10 i 45 €.

Gloria Tello ha explicat que no vol que aquest cicle siga puntual, sinó “tot el contrari, volem que tinga continuïtat i se sume als nous cicles de “Cançó” i “Jazz a poqueta nit”, que han tingut una excel·lent acollida.” A més, ha aclarit que “la nostra línia de Palau Obert té com a objectiu acostar nous públics a l’auditori, i és per això que hem dissenyat aquest cicle, perquè totes les persones troben l’estil que els agrade i a un preu assequible”. En definitiva, “volem que en les sales del Palau es puga escoltar Barenboim, però també David Otero; Valery Gergiev i Kiko Veneno; Beethoven i Jarabe de Palo; Cecilia Bartoli i Coque Malla”.

La presidenta del Palau ha destacat que el cartell d’aquest cicle “és un disseny espectacular de Dani Nebot, que va en la mateixa línia que l’últim que vam realitzar per al cicle de Jazz, per tal d’unificar els diferents estils musicals que el Palau acull”. Una de les prioritats, ha destacat la regidora, “és que el Palau tinga la projecció més gran possible tant a escala nacional com internacional, sense oblidar que és un recurs cultural que pertany a la ciutat, als seus veïns i veïnes”.

Vicent Ros ha manifestat que amb aquest cicle “hem fet un pas endavant en la programació, perquè tenim l’obligació com a gestors culturals d’obrir el Palau a noves músiques, a diferents artistes i a donar suport als músics valencians”. De fet, ha puntualitzat “és la primera vegada que col·laborem conjuntament amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, per a fomentar la indústria i el sector”. A més, “hem dotat la Sala Rodrigo d’un equipament nou perquè puguem realitzar en les condicions més idònies els concerts, com ara altaveus de diverses mides, processadors de senyals, taules de so i diversos projectors de vídeo”. Per al director del Palau “programar és el resultat del diàleg entre la institució, els artistes i el públic. Volem programar amb coherència perquè els nous cicles tinguen continuïtat”.

Per últim, el secretari de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, Sergi Almiñana, ha volgut destacar “la col·laboració dinàmica que hem establit amb el Palau, perquè per a nosaltres era molt important vincular la música actual amb aquest espai cultural”. En aquest sentit, ha afegit que “amb aquest cicle hi ha una aposta real i un auditori receptiu per a tots els promotors, que permeta albergar un públic més eclèctic, i que servisca per a sumar perquè València siga una ciutat de referència musical”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria