25n
Orgull
Orgull

Palau de la Música diu que la ventilació de Sala García Navarro "compleix totes les mesures que marca la llei"

Palau de la Música diu que la ventilació de Sala García Navarro "compleix totes les mesures que marca la llei"
07/10/2020 -

La direcció del Palau de la Música de València ha afirmat, respecte a la ventilació de la Sala García Navarro, que “el Palau de la Música compleix totes les mesures que marca la llei, la tècnica de prevenció i l’empresa externa contractada, complint les matèries que establisca la normativa vigent a cada moment”.

“Sempre es treballa d’acord amb criteris molt més tècnics i estudiats”, han indicat des de l’equip directiu en resposta a unes declaracions del portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, que ha exigit “una solució al problema de falta de ventilació que existeix a la sala García Navarro

Respecte al pla d’usos, han assenyalat: “Si Cs s’informara abans de fer declaracions, sabria que les activitats estan regulades per ordenança dels preus públics i pels fins dels estatuts rectors del Palau”.

“A més, en els Consells d’Administració sempre s’adona de totes les activitats programades. Cal recordar que aquest equip de govern ha posat en marxa plans de prevenció, d’autoprotecció, d’un organigrama preventiu i d’un pla d’accessibilitat que abans no hi havia”, han agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =