25n
25N
25N

El Palau de la Música acull aquest dissabte el V Congrés Nacional de l'Associació de Músics de Bandes professionals

El Palau de la Música acull aquest dissabte el V Congrés Nacional de l'Associació de Músics de Bandes professionals
13/09/2019 -

El Palau de la Música de València acull demà dissabte el V Congrés Nacional d’AMProBand, l’Associació de Músics de Bandes Professionals. La Sala Lucrecia Bori de l’auditori valencià serà el lloc on es desenvolupe este congrés des de les 9.00 hores i durant tot el matí. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música Gloria Tello, ha volgut donar la benvinguda a totes i tots els músics d’esta associació, així com posar en valor l’esperit d’este congrés “tan necessari per a abordar les necessitats, aspiracions i reptes de les bandes professionals, entre les quals es troba la nostra Banda Municipal”. Tello ha ressaltat que una vegada més “el món de les bandes de música està present al Palau, en la línia de treball del nostre projecte de València Music City”.

Este congrés comptarà amb la presència de dos conferenciants de reconegut prestigi dins de l’advocacia de l’Estat com són Beatriz González González, llicenciada en dret per la Universitat Carlos III de Madrid i màster en el Centre d’estudis Garrigues que impartirà la ponència “Qüestió prejudicial, Directiva 1999-1970. Situació actual i expectatives dels treballadors temporals”, i amb Gloria María Royo Serrano, cap de servei de Música i Arts Escèniques, Subdirecció General d’Ordenació Acadèmica, Ministeri d’Educació i Formació Professional que impartirà la conferència “Titulacions d’Ensenyances Musicals”.

Unes conferències, on es tindrà l’oportunitat de saber com influïxen les lleis en l’esdevenir de les bandes professionals civils, en les contractacions, en l’estabilitat de les plantilles o en els títols. A més, hi haurà un fòrum de debat, on es podran compartir els problemes de la professió i de les agrupacions, amb la finalitat de poder trobar i intercanviar possibles solucions a estes.

AMProBand es va fundar el 14 de juliol de 2013, amb el propòsit de representar als professors músics de les 27 bandes professionals civils que existeixen actualment a Espanya, així com de promocionar la cultura i la música en general, i impulsar les bandes de música i defendre els interessos dels seus músics en particular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =