25n
Orgull
Orgull

Sons funky, disco i electrònica d’avantguarda en la nova edició del cicle a l’aire lliure “Palau Electrònic”

Sons funky, disco i electrònica d’avantguarda en la nova edició del cicle a l’aire lliure “Palau Electrònic”
03/04/2019 -

“Palau Electrònic” és el cicle gratuït i a l’aire lliure del Palau de la Música, que ja arriba a la seua segona edició i on el format vinil juga un paper molt important. Es tracta d’un cicle que es desenvolupa a la terrassa que dóna al llit del riu Túria i que va obtenir una gran resposta de públic en l’edició passada. D’aquesta manera, l’auditori valencià tornarà a omplir-se de la millor música electrònica i d’un públic que podrà gaudir dels millors sons funky i disco fins a l’electrònica d’avantguarda.

En aquest sentit, la presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha volgut “animar a totes les persones al fet que s’acosten al Palau i puguen gaudir d’unes sessions musicals diferents i molt atractives, protagonitzades per destacats selectors i productors locals”. La primera de les cinc cites programades per a aquest cicle, serà el dissabte 6 d’abril des de les 17,30 hores fins a les 22.00 hores i, estarà protagonitzada per Discos Malvarrosa amb un showcase molt complet pel qual desfilaran noms com Tuccillo, Five Points, Sueezo i Pau Pérez.

Cada un dels dissabtes programats estarà comandat per segells discogràfics emergents valencians. Les següents dates confirmades seran el 25 de maig, 8 de juny, 14 de setembre, 26 d’octubre, 16 de novembre i 21 de desembre. Sincopat, Feedback, Raretraxx, Cero en conducta o Vitamin Collective són alguns dels segells o col·lectius que conformaran el cartell de les futures cites. El cicle “Palau Electrònic” va convocar l’edició passada a més de 7.500 persones en les seues cinc cites celebrades i, segons el director del Palau, Vicent Ros, “és un dels cicles que vertebra el nostre projecte global de Palau Obert, en el qual estem treballant amb tanta il·lusió, amb altres com “Rock, pop…, al Palau”, “Jazz a Poqueta Nit” i “Emergents al Palau”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + onze =