caixa popular

El Palau de les Arts inicia la nova temporada amb una jornada de portes obertes

Des de les 11.00 fins a les 17.00 hores, visita els espais més emblemàtics del Palau de les Arts

El Palau de les Arts inicia la nova temporada amb una jornada de portes obertes
24/09/2017 -

Hui, 24 de setembre, el Palau de les Arts celebra una jornada de portes obertes, completament gratuïta, amb l’objectiu de promocionar l’inici de la temporada 2017-2018. Així, a més de visitar algun dels espais més emblemàtics del Palau de les Arts, com la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres o el Balcó de la Mar, també podràs adquirir les localitats per a la pretemporada, amb tarifes que rondaran entre els set i els cinquanta euros.

Des de les 11.00 fins a les 17.00 hores, s’espera que centenars de valencians i turistes s’acosten a gaudir de les extraordinàries vistes i estades del Palau de les Arts. Així, els assistents també podran fer ús del servei de cafeteria tant en la planta vuitena de l’edifici, com en el conegut Espai dels Bous, en la plata onzena.

El Palau de les Arts començarà la pretemporada el pròxim 5 d’octubre, a preus populars, amb una oferta cultural sorprenent com les òperes ‘Madame Butterfly’ de Puccini o ‘Le cinesi’ de Gluck, els concerts ‘Petite Messe Solennelle’, ‘Música Aquàtica’ i ‘Noves Veus’, així com l’espectacle de dansa ‘El amor brujo: el fuego y la palabra’.

Així mateix, tots els interessats rebran la informació per als nous abonaments de la temporada, que començarà amb ‘Don Carlo’ de Verdi, en el qual Plácido Domingo tornarà a brillar en el Palau de les Arts.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − onze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris