caixa popular

El Palau de Congressos creixerà més del 5% en 2018

El Palau de Congressos creixerà més del 5% en 2018
27/10/2017 -

El Consell d’Administració del Palau de Congressos ha aprovat hui els Pressupostos per a l’any que ve, 2018, i ha realitzat un balanç de l’activitat durant l’any en curs, així com de les previsions per al pròxim exercici, 2018. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Sandra Gómez, ha anunciat hui les expectatives d’activitat contractada fins a aquest moment, que permeten avançar l’equilibri econòmic del recinte.

Durant els nou primers mesos de 2017, el Palau de Congressos de València ha confirmat un 43 % més d’esdeveniments que en el mateix període de l’any anterior, i ha presentat un 33 % més de candidatures. De cara a l’exercici pròxim, 2018, el recinte preveu un creixement superior al 5 % en activitat i una forta presència internacional.

Segons l’informe de gestió, entre gener i setembre d’enguany, el recinte ha acollit un total de 65 actes, a què han acudit 56.141 assistents, la qual cosa significa un 10 % més d’esdeveniments i un 14 % més d’assistents que en el mateix període de l’any anterior. Un total de 13 d’aquests actes són de gran envergadura i comporten una repercussió econòmica notable.

Quant a la previsió futura, actualment el Palau de Congressos ha millorat les perspectives respecte a l’any anterior, ja que té confirmats 27 congressos, un 13 % més que en 2016. Aquestes convocatòries congressuals generaran 85.000 pernoctacions a la ciutat de València, la qual cosa significa un impacte econòmic directe de 45 milions d’euros en l’economia urbana.

A més, l’activitat internacional tindrà un gran pes, ja que, per exemple, únicament al gener, representa el 60 % de l’activitat total. Tal com ha destacat Sandra Gómez, “és una magnífica notícia, perquè incideix, a més, en la projecció internacional de València”.

Finalment, la regidora ha destacat la decisió del Consell d’Administració del Palau de bonificar l’ús del recinte a les entitats de caràcter social, com és el cas de l’activitat que efectuarà aquest dissabte l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a la qual s’ha cedit l’espai de manera totalment gratuïta.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios