caixa popular

El Palau de Congressos celebra el seu 20 aniversari

El Palau de Congressos celebra el seu 20 aniversari
02/07/2018 -

Amb motiu del 20 aniversari del Palau de Congressos, aquest dilluns dia 2 de juliol, la regidora de Turisme i presidenta de l’entitat, Sandra Gómez, ha destacat la seua «importància» per al desenvolupament de la ciutat, ja que «ha generat un impacte econòmic de 1.100 milions d’euros per a València» i s’ha constituït en «motor de desenvolupament urbanístic» per a barris com Beniferri o Nou Benicalap.

En realitzar un balanç de l’auditori, Gómez ha explicat que «no solament es tracta de l’impacte directe que genera en sectors com el turisme o la gastronomia, sinó que també ha generat un impacte indirecte amb els assistents a congressos, que són els vertaders prescriptors de València en el seu lloc d’origen». La regidora ha afegit que la repercussió d’aquest espai «és molt positiva», perquè «per cada euro que invertim en ell, genera huit de benefici per a València».

Per a la celebració de l’aniversari, s’ha creat un apartat en la pàgina web del Palau, amb el nom ’20 Aniversari’ (https://www.palcongres-vlc.com/va), on s’arrepleguen testimonis i documents que reflecteixen les vint fites més significatives de la història de l’entitat. Està previst que l’11 de desembre se celebre una gala i eixe mateix dia l’ONCE imprimirà en tots els seus cupons la imatge de l’auditori.

El fet que l’edifici del Palau de Congressos fóra dissenyat per l’arquitecte britànic Norman Foster, «situa a la ciutat de València com a icona arquitectònica de referència», ha ressaltat l’edil, per a qui «aquest lloc és el principal eix sobre el qual es vertebra un tipus de turisme fonamental per a la ciutat, el turisme de congressos i esdeveniments». Per això, «la ciutat ha de continuar apostant per millorar el seu Palau, en un context en què cada vegada els esdeveniments tenen més projecció internacional i hi ha més competència, no solament a escala nacional, sinó també internacional».

Per la seua banda, la directora de l’organisme, Sylvia Andrés, ha assegurat que el Palau «compleix i ha complit l’objectiu de millorar València com a seu de grans reunions i eixa ha de continuar sent la nostra meta». Per a Andrés, «els nostres ambaixadors, prestigiosos experts que contribueixen a la captació de congressos, els professionals que integren l’equip humà del recinte i els proveïdors estratègics, són els pilars fonamentals i sense ells no seria possible l’èxit d’aquest projecte».

Des de la seua inauguració, el 2 de juliol de 1998, el recinte ha acollit 2.700 esdeveniments en els quals han participat 2 milions d’assistents, la qual cosa ha generat 2 milions de pernoctacions i 1.100 milions d’euros, xifres que suposen més de 36 vegades el cost de l’edifici. Els congressos representen el 60% del negoci total, però també se celebra un altre tipus d’esdeveniments, com ara l’Assemblea del Banc Africà per al Desenvolupament o l’Assemblea Parlamentària de l’OTAN. L’espai congressual també s’ha convertit en plató de televisió, escenari d’anuncis publicitaris, passarel·la de moda i fins i tot en una pista de gel per patinar.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018