25n
25N
25N

'Paisatge, ètica i planificació turística', a debat a la Comunitat Valenciana

'Paisatge, ètica i planificació turística', a debat a la Comunitat Valenciana
10/10/2016 -

‘Paisatge, ètica i planificació turística’ és el títol d’un projecte de divulgació, que s’està desenvolupant en nou municipis valencians des del passat mes de setembre, i que ha sigut organitzat conjuntament per l’Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València. Esta activitat, de caràcter pràctic, té com a objecte incorporar la participació d’actors locals relacionats amb el turisme com a polítics, tècnics municipals, sector empresarial o associacions en totes les iniciatives que estan duent a terme l’Agència Valenciana de Turisme i les universitats valencianes.

El desenvolupament d’este projecte pretén crear, fomentar i divulgar productes turístics basats en la riquesa paisatgística, així com fomentar l’impuls del turisme ètic i responsable entre els agents turístics i dur a terme una planificació estratègica aplicada al sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Totes les ponències són a càrrec de professors de les universitats de València, Alacant i Castelló així com del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, qui clausura cadascuna de les jornades, i del vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, que s’encarrega, juntament amb els alcaldes de cadascun dels municipis, de la inauguració.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat, en el transcurs de les primeres jornades, “l’aposta de la Generalitat per la innovació en el sector turístic com a clau de competitivitat”, i ha subratllat també la col·laboració de les universitats públiques valencianes. “Ens movem en un món canviant que ens obliga a una adaptació de recerca constant per a desenvolupar nous mecanismes i eines que impulsen la recerca, el desenvolupament i la innovació, així com a aprofundir en el coneixement dels factors que incideixen sobre la competitivitat futura”, ha puntualitzat.

“La nostra estratègia, des de l’Agència Valenciana del Turisme, se centra a traslladar al sector les tendències i eines clau per a millorar la competitivitat del sector”, ha indicat.

Les pròximes jornades se celebraran este mes d’octubre. A Sagunt serà l’11; a Benicàssim, el 14; a Villena el 19; a Morella, el 21, i l’última serà el 25 d’octubre a Torrevella. Fins a este moment s’han celebrat a Sogorb, Cofrents, Cullera i Xàbia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =