caixa popular

La Fundació Horta Sud i l'Ajuntament de Paiporta signen el conveni de Xarxa Participa

La Fundació Horta Sud i l'Ajuntament de Paiporta signen el conveni de Xarxa Participa
23/05/2017 -

La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Paiporta renoven el seu compromís per a fomentar la participació i enfortir l’associacionisme en la localitat i en la comarca, mitjançant Xarxa Participa. El conveni té una dotació econòmica de 4.000 euros i s’ha signat aquest dilluns amb presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes i el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domingo.

Amb aquest conveni de col·laboració l’Ajuntament de Paiporta consolida la seua presència i la de les associacions del municipi en Xarxa Participa, la xarxa de treball col·laboratiu que la Fundació Horta Sud dinamitza en la comarca, per a assessorar, formar i fer acompanyament al teixit associatiu.

D’aquesta manera la Fundació Horta Sud intensifica la seua presència a Paiporta, recolzant la tasca de l’Ajuntament per a impulsar la participació ciutadana i l’associacionisme en la localitat. Per tal d’aconseguir-ho, al llarg de l’any es programen accions formatives i d’assessoria individualitzada a les associacions que ajuden les entitats locals a millorar la seua gestió i la seua representativitat.

El president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez, ha destacat “la satisfacció que un ajuntament com el de Paiporta s’integre en Xarxa Participa per a disposar de més recursos i connexions entre les institucions i el teixit associatiu de la comarca”.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha descrit com a “imprescindible” la tasca que porten a terme les associacions i entitats locals, al mateix temps que ha avançat que “gràcies a aquest conveni, el seu paper en el dia a dia del poble i la seua influència es veurà incrementada a través d’una millor i més extensa formació”.

Per a la regidora de Participació, Encarna Signes, “aquest conveni s’emmarca dins d’una política de reforç del paper de la ciutadania en general i les associacions en particular, i que es completa amb iniciatives com les trobades amb l’alcaldessa, en què l’equip de govern es reuneix amb el veïnat barri a barri, o els tallers participatius per a preparar les festes o els que ja s’han celebrat per a elaborar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible”.

Xarxa Participa és una experiència única en la Comunitat Valenciana, en la qual es treballa de manera col·laborativa per a compartir informació, metodologies de treball, programes i coneixement, amb l’objectiu de multiplicar resultats reduint recursos. Formen part de Xarxa Participa, a més de Paiporta, els municipis d’Aldaia, Alaquàs, Alfafar, Manises, Mislata, Quart de Poblet, Picanya, Picassent, Torrent, i Xirivella.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris