25n
25N
25N

La Policia Local de Paiporta orienta als escolars sobre l'ús de petards

La Policia Local de Paiporta orienta als escolars sobre l'ús de petards
14/03/2017 -

La comunitat escolar de Paiporta ha rebut orientació sobre l’ús de petards i tot tipus de material pirotècnic en una xarrada a càrrec de la Policia Local. Més de 300 xiquets i xiquetes de sisé de Primària de tots els centres educatius es reuniren aquest divendres a l’Auditori Municipal en una activitat en què agents del cos policial donaren nocions bàsiques de l’ús d’aquest material en unes dates tan assenyalades com són les Falles.

A més, l’Ajuntament de Paiporta ha confeccionat cartells informatius en què es concentra la normativa bàsica sobre l’ús d’aquest material, que es repartiran per les dependències municipals, els centres escolars, i altres punts de la localitat.

En aquesta normativa s’inclou la classificació de petards per edats, així com consells com la necessitat que el material pirotècnic tinga segells oficials de la Comunitat Europea i incloure la classe, categoria, edat mínima i instruccions, distàncies de seguretat; el transport en l’envàs i no solts, no utilitzar-los contra persones i objectes, i una sèrie de consells en cas de patir cremades, entre d’altres.

Amb aquesta iniciativa de la Policia Local en col·laboració amb la regidoria d’Educació es pretén informar els i les més menudes sobre l’ús adequat del material pirotècnic i evitar accidents derivats d’un ús negligent dels petards.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 4 =

museo prehistoria