25n
25N
25N

Comencen a Paiporta els tallers de l'Agenda Jove d'Estiu

Comencen a Paiporta els tallers de l'Agenda Jove d'Estiu
26/06/2018 -

La pròxima setmana comencen a Paiporta els tallers de l’Agenda Jove d’Estiu, una sèrie d’activitats gratuïtes programades per la Regidoria de Joventut per al mes de juliol. Les opcions són múltiples: improvisació teatral, ball modern, programació i pilotatge de drons, còmic manga, jornada de brain games, i escape room. La inscripció per a totes aquestes activitats continua oberta i per a formalitzar-la s’ha d’acudir a la baixa de l’edifici del Poliesportiu.

La programació de l’Agenda Jove és producte de la posada en marxa del servei de joventut, amb nou personal tècnic. Els tallers s’ha programat des de Joventut tenint en compte els interessos recollits a través del treball d’aproximació a la realitat que s’ha portat a terme als centres de Secundària. Compta amb el vistiplau del grup gestor, i la idea és continuar treballant amb aquest grup per configurar les futures agendes joves.
També s’ha recollit la sensibilitat dels i les joves a través de les dinàmiques participatives de les tècniques de l’àrea d’Igualtat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).
Formen part del grup gestor els Juniors de San Jorge, Grup Scout Gaia, Creu Roja – Joventut, Associació d’Estudiants de l’IES La Sénia’, el Col·lectiu d’Alumnes de l’IES Andreu Alfaro, El Club de Futbol Paiporta E1, i alumnat del Centre Concertat La Inmaculada.

La inscripció per als tallers es va iniciar el passat 18 de juny, i ja s’ha hagut d’ampliar l’oferta en el taller de pilotatge de drons per l’elevat nombre de persones interessades. Encara queden places per als de ball i improvisació teatral, mentre que el de còmic manga està ja ple, tot i que poden continuar les sol·licituds i cap a la possibilitat de programar un segon curs si s’arriba al nombre mínim d’inscripcions.

A més, el centre jove ha estrenat també nova imatge, un logotip realitzat en col·laboració entre el grup gestor i el departament de Comunicació i Imatge de l’Ajuntament de Paiporta.

“L’Agenda Jove d’Estiu és el primer pas de la posada en marxa de polítiques de joventut a Paiporta, per a la qual hem tingut en compte els desitjos dels i les destinatàries d’aquests recursos”, ha explicat la regidora de Joventut, Zaira Martínez, que ha agraït la participació del grup gestor. “Volem convidar a tota la gent jove de Paiporta a què participe en aquestes activitats, i que s’acoste al departament de joventut per a proposar-ne de noves, o bé entrar a formar part del grup gestor”, ha afegit. “És fonamental oferir una programació d’oci, lúdica i al mateix temps que motive i transmeta valors a la joventut, i això és el que pretenem amb aquesta Agenda Jove d’Estiu”, ha explicat Martínez, qui també ha avançat que la programació s’ampliarà després de l’època estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 12 =

CCCC
torrent