caixa popular

L'Auditori Municipal de Paiporta acollirà un taller participatiu per a preparar les Festes Populars

L'Auditori Municipal de Paiporta acollirà un taller participatiu per a preparar les Festes Populars
15/05/2017 -

La regidoria de Cultura, i la de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, convoquen a la població de Paiporta a la reunió informativa sobre les Festes Populars que tindrà lloc aquest dimarts entre les 19.00 i les 20.00 hores a l’Auditori Municipal.

En aquesta trobada es realitzarà una lectura de l’enquesta llançada, mesos enrere, per l’àrea de Cultura amb la finalitat que la ciutadania valorara el desenvolupament de les festes del 2016. Així mateix, en la reunió s’explicarà el funcionament del taller ‘Participa en festes’, a través del qual es farà possible la participació d’associacions, entitats i particulars en el disseny de la programació i els detalls de les pròximes Festes Populars que arribaran, com cada any, a mitjà mes d’agost.

Aquest taller es portarà a terme al mateix Auditori Municipal el pròxim 29 de maig a les 19.00 hores. Abans, en la reunió informativa d’aquest dimarts, es proposarà un balanç de les festes anteriors, quan es posaren en marxa diferents novetats com fou el canvi d’ubicació de les casetes de festa, o l’extensió d’activitats al llarg de tot el nucli urbà per omplir el poble de festa i afavorir els negocis locals d’hostaleria, entre d’altres.

A la reunió d’aquest dimarts assistiran l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i la regidora de Participació, Encarna Signes, així com altres membres de l’equip de govern. Han estat convocades també totes les entitats i associacions ciutadanes de la localitat.

Des de l’Ajuntament es considera essencial la presència del veïnat, ja que les Festes Populars han de compaginar descans i oci de la població, i l’opinió de tota la ciutadania és fonamental per a dissenyar-les i decidir alguns dels punts clau de la programació.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris