25n
25N
25N

El Poliesportiu Municipal de Paiporta obri la nova zona del rocòdrom Vicente Aguilar

El Poliesportiu Municipal de Paiporta obri la nova zona del rocòdrom Vicente Aguilar
14/03/2017 -

El rocòdrom Vicente Aguilar de Paiporta compta des d’aquest dissabte amb una nova zona d’escalada i ‘boulder’, en la qual l’Ajuntament ha invertit 36.250 euros per a atendre una petició històrica dels i les practicants d’aquests esports. La instal·lació compta amb un rocòdrom de 9 metres d’altura, de diferents vies, i una zona d’escalada de bloc o sense cordes.

La infraestructura està adequada i reglada per a practicar disciplines com l’escalada de velocitat, l’espeleologia, tècniques de rescat, escalada en bloc, tècniques de barranc i la pràctica d’encadenament de vies d’escalada. La instal·lació està a disposició de tot el veïnat que acredite que està federat en aquestes pràctiques esportives. Per a aquelles persones que estiguen interessades a iniciar-se, es recomana que es posen en contacte amb el Club d’Espeleologia l’Horta de Paiporta.

En l’estrena de l’ampliació del rocòdrom van estar presents l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d’Esports, Zaira Martínez, així com altres components de l’equip de govern i membres del Club d’Espeleologia l’Horta, que realitzaren una exhibició per als i les assistents.

Les obres s’han finançat amb el pla d’inversions sostenibles aprovades en 2016, que han estat possibles gràcies al romanent positiu de tresoreria de les arques municipals. En aquest pla hi havia també altres 20 accions que beneficiaran a totes les àrees municipals amb una inversió total de 952.652 euros.

“Amb l’ampliació del rocòdrom atenem una antiga petició d’una entitat esportiva local que havia vist com el seu projecte, com molts altres, es guardava en un calaix durant anys”, va comentar la regidora, Zaira Martínez. Altra reivindicació històrica, com és la pista de patinatge a la zona verda de Jaume I, s’està replantejant amb els suggeriments del club local sobre el projecte inicial per tal de millorar-la, i s’abordarà de seguida.

D’altra banda, el Poliesportiu continua millorant els serveis als i les usuàries amb la instal·lació de panells informatius, la renovació de mobiliari urbà, i la màquina de pagament electrònic del lloguer de pistes.

Més informació

1 Comentari

  1. concha
    concha octubre 09, 19:58

    Hola, a mi me interesaría hacer trapecio. Existe la posibilidad de hacerlo?

    Espero su respuesta

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria