25n
25N
25N

Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a les Falles

Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a les Falles
12/03/2021 -

La Regidoria de Cultura ha llançat una campanya de suport al teixit faller paiportí i les seues comissions en el que serà el segon any sense la celebració de la festa josefina en el mes de març.

Amb aquest objectiu, l’àrea repartirà mocadors fallers amb el lema ‘Tornarem’ entre la població paiportina i les comissions.

“La idea és que cadascuna de les persones que porte eixe mocador siga un símbol del suport individual i col·lectiu de la població paiportina a les seues Falles i a tota la família fallera”, ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Així mateix, amb aquesta iniciativa es dona suport al comerç artesà local vinculat al sector faller, que ha proveït aquests mocadors.

A més del repartiment d’aquests mocadors, la campanya inclou altres accions, com ara la difusió d’un vídeo homenatge i recordatori de les últimes Falles celebrades. “Volem mostrar-los tant a les sis comissions com a Junta Local Fallera que estem amb elles i que malgrat que estan travessant temps difícils, tornarem”, ha conclòs Albalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

museo prehistoria