25n
25N
25N

Paiporta inicia el repartiment de mascaretes gratuïtes per a xiquetes i xiquets

Paiporta inicia el repartiment de mascaretes gratuïtes per a xiquetes i xiquets
06/05/2020 -

Personal autoritzat i degudament acreditat de l’Ajuntament de Paiporta comença aquest dijous el repartiment a domicili de mascaretes gratuïtes per a xiquetes i xiquets del poble. Tot i que les mascaretes no són obligatòries en tots els contextos, sí que és altament recomanable el seu ús en altres. Amb aquesta acció, el consistori contribueix a frenar els contagis del coronavirus Covid-19. Les 3.000 mascaretes aniran destinades a xiquetes i xiquets del tram d’edat des d’educació infantil a Primària.

L’Ajuntament de Paiporta ha adquirit aquestes mascaretes llavables i reutilitzables a través de la compra massiva coordinada amb diferents localitats a través de la Mancomunitat de L’Horta Sud, de la mateixa manera que va succeir amb les destinades a la ciutadania en general, que ja s’han entregat a cada casa de la localitat.

La intenció de l’Ajuntament, segons ha explicat l’alcaldessa, Isabel Martín, “és protegir a les xiquetes i xiquets i a la ciutadania de possibles contagis de coronavirus Covid-19 amb un material adaptat a les seues característiques físiques, reutilitzable i llavable”.

La dirigent paiportina ha afegit que és “conscient de la inquietud de les famílies”, però ha enviat un missatge de tranquil·litat. “El més important –ha afegit- és respectar els horaris per al desconfinament, mantenir la distància social en tot moment i tindre molta cura amb la higiene de mans”. Les mascaretes, ha assegurat, són “un complement necessari que també s’ha d’utilitzar correctament, així que demane a les mares i pares un esforç per a seguir les instruccions i explicar als xiquets i xiquetes l’ús correcte del material”.

La Regidoria d’Interior coordina el repartiment. El seu responsable, Vicent Ciscar, ha afirmat que “després d’haver finalitzat el repartiment de mascaretes per a persones adultes als domicilis paiportins ara podem afrontar altra de les necessitats que ens planteja aquesta nova situació sanitària, protegir als nostres menuts i menudes amb un altre repartiment massiu de mascaretes infantils. I ho fem novament apostant per la seguretat sanitària, amb mascaretes de material homologat”. Des de la Regidoria “estem coordinant la distribució perquè arribe a totes les cases del poble al més prompte possible”, ha conclòs Ciscar.

L’Ajuntament de Paiporta es mantindrà a l’aguait de possibles novetats i canvis en la situació sanitària per a adoptar noves mesures i ampliar, si cal, el repartiment d’aquests materials de protecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =