25n
25N
25N

Comença el repartiment de 26.000 mascaretes gratuïtes als domicilis de Paiporta

Aquest dimecres s’inicia la distribució del material de protecció per a la ciutadania

Comença el repartiment de 26.000 mascaretes gratuïtes als domicilis de Paiporta
28/04/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta inicia aquest dimecres, 28 d’abril, el repartiment de 26.000 mascaretes gratuïtes per a tota la ciutadania. La distribució es realitzarà a domicili, correrà a càrrec de personal municipal autoritzat i degudament identificat, serà gradual i per barris, i es perllongarà durant els pròxims dies. Les mascaretes han sigut adquirides junt a altres localitats de la comarca a través de la Mancomunitat de l’Horta Sud.
Cada domicili de Paiporta rebrà dos unitats. Les mascaretes són llavables i reutilitzables, i inclouen un manual d’ús amb recomanacions que cal seguir en tot moment per tal que la protecció que ofereixen siga efectiva. Amb aquest repartiment massiu, l’Ajuntament segueix les recomanacions de les autoritats sanitàries per a previndre contagis de coronavirus Covid-19.
La primera remesa de mascaretes ha arribat aquest dimarts a l’Ajuntament de Paiporta. Personal municipal està organitzant tot el repartiment, que començarà a primera hora d’aquest dimecres. La Regidoria d’Interior ha coordinat la distribució del material per totes les cases del poble.
L’adquisició per part de la Mancomunitat de l’Horta Sud de 350.000 mascaretes per a diferents localitats de la comarca ha sigut una acció coordinada de tots els municipis que en formen part. El material l’han elaborat dos empreses de Torrent especialitzades en el sector. Les mascaretes compleixen la normativa UNE 065 de les autoritats sanitàries.
L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha posat en valor “la coordinació entre diferents municipis per a que tota la ciutadania de la comarca tinga accés a material de protecció de les màximes garanties en igualtat de condicions”, al temps que ha agraït la col·laboració entre administracions, “independentment del color polític”.
Martín, que també és vicepresidenta segona de l’entitat supramunicipal, ha animat a la ciutadania a “seguir les instruccions d’ús per a garantir la seguretat i l’eficiència de les mascaretes”.
El regidor d’Interior, Vicent Císar, ha destacat “la coordinació de les diferents àrees i departaments municipals al consistori, que ha agilitzat l’arribada d’aquestes mascaretes a la població de Paiporta”
D’altra banda, l’Ajuntament de Paiporta també ha adquirit una remesa de mascaretes per a xiquetes i xiquets, que començaran a repartir-se la pròxima setmana. El consistori informarà pròximament de tots els detalls d’aquest repartiment.

Més informació

1 Comentari

  1. Felipe
    Felipe maig 04, 20:57

    Tendrían que dar una por miembro de dicha familia,y que quede claro que me parece bien esa iniciativa

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − huit =

museo prehistoria
museo prehistoria