25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paiporta reforça les tres agrupacions locals de Caritas

El consistori avança la subvenció anual de 30.000 euros per a atendre les persones necessitades per la crisi del covid-19

L'Ajuntament de Paiporta reforça les tres agrupacions locals de Caritas
30/03/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta ha decidit reforçar la tasca humanitària de les tres agrupacions locals de Caritas (Sant Ramon, La Inmaculada i Sant Jordi) amb la concessió directa de subvencions de 10.000 euros a cadascuna. Aquesta decisió s’ha pres arran de l’alerta sanitària provocada pel coronavirus, i la declaració d’estat d’alarma de banda del govern central. Els diners es destinaran a prestació d’aliments i productes d’higiene per a persones en situació de vulnerabilitat que ho necessiten.

Amb aquesta quantitat total de 30.000 euros, el govern de Paiporta té la intenció de consolidar els programes que porten a terme les tres agrupacions de Caritas i, si fóra el cas, ampliar-les, donades les especials circumstàncies actuals de confinament i les dificultats que se’n deriven per a continuar treballant amb normalitat.

El consistori ja va arribar a un acord amb Creu Roja dies enrere per a donar suport al seu programa d’alimentació, i continua atent a qualsevol iniciativa que ajude a les persones en situacions més complicades.
L’objectiu del govern és garantir que ningú es quede enrere o desprotegit per culpa d’aquesta situació excepcional d’alerta sanitària. Els acords amb Caritas i Creu Roja, sumats amb la iniciativa de vals-beca menjador impulsada per la Conselleria d’Educació per a aquell alumnat amb un 100% de beca-menjador, suposen una cobertura total de les necessitats de les famílies en situació de vulnerabilitat.

Tot i això, la Regidoria de Benestar Social ha posat a disposició de la ciutadania dos números d’atenció per a persones que tinguen qualsevol mena de necessitat. Són el 610568613 i el 610557425. L’horari d’atenció és de 9 a 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 5 =