25n
25N
25N

Paiporta reformarà el CEIP Jaume I amb 1,5 milions d'euros del Pla Edificant

Paiporta reformarà el CEIP Jaume I amb 1,5 milions d'euros del Pla Edificant
03/05/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta abordarà la reforma integral del CEIP Jaume I de la localitat amb 1.526.049,73 euros del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Amb aquests fons, el consistori millorarà l’accessibilitat, la seguretat, la fusteria interior i exterior, els lavabos, la climatització i la ventilació, la instal·lació elèctrica i la impermeabilització de la coberta del centre, un dels més antics de la localitat.

Aquestes millores són fruit de la consulta realitzada des de l’Ajuntament a l’equip directiu i el propi consell escolar, que ha expressat les necessitats de l’escola per a que el personal tècnic de l’àrea d’Urbanisme les incloguera en la seua memòria valorativa amb totes les actuacions i el seu cost. Aquesta memòria ha estat traslladada a la Conselleria d’Educació, que ja ha donat el vist i plau per a posar en marxa les actuacions. Les obres es licitaran en breu, començaran enguany i es finalitzaran al 2020.

La inversió se substanciarà en una remodelació integral dels banys, a la qual es destinaran 34.437 euros, la impermeabilització de la coberta, amb una despesa prevista de 53.202 euros, la millora de l’accessibilitat amb un ascensor, en el que s’invertiran 32.775,25 euros, la fusteria exterior i interior, a més de la serralleria, amb un total de 231.849,85 euros, i altres 544.760,17 euros en instal·lacions, entre altres despeses derivades d’una obra d’aquesta magnitud.

El Pla Edificant és una estratègia de la Generalitat Valenciana que té la finalitat d’accelerar la tramitació dels expedients per a la construcció i reforma dels centres educatius amb la col·laboració dels ajuntaments. D’acord amb les comunitats educatives, els consistoris elaboren els projectes, que són posteriorment validats per personal tècnic de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Després és la pròpia Generalitat la que es fa càrrec de les inversions realitzades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =